HABER MERKEZİ

28 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen Edirne ziyaret programına; Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevtap Engin, Mustafa İşçimen, Selçuk Ataklı ve Cüneyt Yüksekdağ, Meclis Üyeleri Özlem Uybaş Yavuz, Onur Yılmaz ve İsmail Keleş ile Genel Sekreter Erdem Başak katıldı.

Keşan TSO Heyeti Edirne programı kapsamında ilk olarak, Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül ile bir araya geldi. İmar affı kapsamındaki düzenlemeler konusunda görüşmelerde bulunan yetkililer, özellikle Saros Körfezi’ni ilgilendiren konular üzerinde istişarelerde bulundu.

Keşan TSO Heyeti Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görüşmelerin ardından, Edirne KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Başkanlığı) İl Müdürü Veysel Vural’ı ziyaret etti. Görevine yeni başlayan Vural’a hayırlı olsun dileklerini ileten Keşan TSO Heyeti, yeni dönemde bölgenin KOSGEB desteklerinden daha fazla yararlanması ve bu desteklerin yaygınlaştırılması konusunda görüşmelerde bulundu. 

Keşan TSO Yöneticileri KOSGEB temaslarının ardından Edirne TSO (Edirne Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve oda yönetimi ile bir araya geldi. Burada yapılan görüşmelerde, Keşan TSO ve Edirne TSO olarak yeni dönemde bölgeiçin birlikte yapılacak projeler ve ortak çalışmalar değerlendirildi.

Edirne ziyaret programı, Keşan TSO Heyetinin Edirne TB’ye (Edirne Ticaret Borsası)gerçekleştirdiği nezaket ziyareti ile tamamlandı. Keşan TSO Heyetini, Edirne TB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Borsa Yöneticileri karşıladı. Yapılan görüşmelerde, İl genelindeki oda ve borsalar arasında daha güçlü bir sinerji yaratılması amacıyla, belirli periyotlarda ve ortak bir platformda buluşarak, tarım, ticaret ve turizmdeki durumu ve gelişmeleri masaya yatırmak gerektiği konuşuldu.