GİZEM GÖRÜR

Organizasyon şirketi tarafından yürütülecek faaliyetler, vatandaş tarafından merakla bekleniyor. Şirket yetkilileri, organizasyon şirketinin yürüteceği faaliyetlerin halkın katılımına da açık olacağını bildirdi

KEŞAN’DA BİRÇOK FAALİYETTE YER ALDIK

Organizasyon sahibi Murat Ürek ve Tanju Pektaş ise şirketlerini ve planlanan faaliyetleri şu şekilde aktardı: “Üjj-Bejj Tiyatro ekibi 2014 yılından beri aktif olarak yer aldığımız sanat hayatımızda birçok doğaçlama gösterisi ile Keşan’da faaliyetler gösterdik. Doğaçlama tiyatroyu Keşan’a sevdirmeyi başardıktan sonra misyonumuzu ilerlere taşıyarak birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık. Keşan Kent Konsey’i ile birlikte Kadınlar Gününde sahne aldık. Kadına şiddet konulu sadece sosyal medyada yayınlanan senaryosu ve aynı zamanda castını bizim oluşturduğumuz klipte yer aldık. Son iki senede Çamlıca’da yapılan Bocuk Gece’si etkinliklerinde sahne gösterilerini gerçekleştirdik. Ekim ayının 14’ün de Çamlıca’da düzenlenecek olan Avrupa Birliği Ressamın Yolu projesinde, tiyatral gösterimizle yine sahnede olacağız. Ramazan ayı boyunca Keşan’da ki alışveriş merkezlerinde orta oyunu ve çocuk oyunları ile sahne aldık.”

BAŞVURULAR BAŞLADI

Projelerin ise Keşan halkına açık olduğunu ve başvuruların başladığını hatırlatan şirket yetkilileri, bilgilendirmelerini şöyle sonlandırdı: “Bu sezon başında hem doğaçlama tiyatro gösterileri hem de çocuk oyunlarımızla Trakya turnesine çıkmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Keşanlı Ali Destanı’nı Keşanlı bir kadro ile çıkarmayı hedeflerken, tüm Keşan halkının bizimle birlikte bu güzel projemizde yer almasını istiyoruz. Bu proje ile ilgili başvuruları toplamaya başladık. Şimdi yeteneğini göstermenin tam zamanı.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ