PTT’nin 175 kuruluş yıldönümü kutluyor Posta Telgraf Teşkilatı (PTT)’nın 175. kuruluş yıldönümü dün Keşan’da da bir dizi programla kutlandı.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

 Program kapsamında saat 10.00 sıralarında PTT Keşan Şubesi Müdürü Sebahattin Kazan ve personel, Keşan Kaymakamı Nuri Özder’i makamında ziyaret etti. Ziyaret hakkında bilgi veren Kazan, PTT’nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret ettiklerini ifade ederken, Özder’e yeni görevinde başarılar diledi. Nuri Özder ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KAZAN:  12 PERSONEL 4 HİZMET ARACI İLE HİZMET VERİYORUZ

 Kazan, saat 11.00’de ise PTT Keşan Şubesi’nde basın açıklamasında bulundu. 1840 yılında kurulan PTT’nin 175. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirten Kazan, “PTT 2013 yılında anonim şirketine dönüştü. Şirket olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kuruluşumuzun yıldönümüne özel olarak 18-22 Ekim tarihleri arasında posta kargosu ve APS kuryelerinde %10 indirim uygulandı. Yakın zamanda yeni bir hizmet olan Mobil Havale hizmete girdi. Bunun yanında yurt dışına kargo ilgi görüyor. Özel bir işleme tabi çalışmalar oluyor. Sosyal ödemelere şube olarak devam ediyoruz. Kendilerine çıkan sosyal ödemeleri yaşı ve fiziki durumundan dolayı şubemize gelerek alamayacak durumda olanların evlerine kadar gidiyoruz.  Bu durumda olan 350’ye yakın vatandaşımız var. PTT Cell oldukça talep görmektedir. Keşan’da 12 personel, 4 hizmet aracıyla görev yapıyoruz. 8 memurumuz bulunmaktadır. Hizmet kalitesi açısından çok iyi durumdayız.” dedi.