AYŞİN SEÇİL GEZER

Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde öğlen namazı öncesinde okutulan mevlide; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Tugay Komutan Vekili Albay Ersin Kaya, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakol Komutanı Mehmet Öncel, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit öncesinde Asri Mezarlık’ta bulunan şehitlik ziyaret edildi.

15 TEMMUZ’U ÇOK İYİ İDRAK ETMEMİZ LAZIM

Şehitlik ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Boyalık, “Biliyorsunuz ki 15 Temmuz programlarına Cumhurbaşkanlığının yaptığı program kapsamında Keşan Kaymakamlığı’nın önderliğinde başlandı. Bu sabah itibariyle Şehitlik ziyaretiyle, şehitlerimiz için dua etme, şehit aileleriyle görüşme şeklinde bir programın ardından da şu an içeride mevlidimiz okunuyor. 15 Temmuz bu ülkede 21. yüzyılda yapılan en kötü iştir. Allah korusun bu darbe girişimi bir başarılı olsaydı belki yarım belki bir asır geri giderdi bu ülke. Şehit ve gazilerimiz, bu millet bu vatana sahip çıktı; bütün gazilerimize ve şehitlerimize minnettarız. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim başımızda dimdik duruyor. Bakın bugün hala Ortadoğu’daki bütün karışıklığa, çevre coğrafyamızda olan bütün karışıklığa rağmen Türkiye’mizde elhamdülillah bir sıkıntı yok. Bunun başlıca sebebi; güçlü iktidar, güçlü hükümet olmasıdır. Bu güçlü iktidar ve hükümet sayesinde ekonomimiz gayet tertipli ve düzenli gidiyor. Daha önce de yaşanmıştı bunlar. En ufak bir kaos ortamında dolar ve Euro iki katına çıkıyordu, şu an bunlar olmuyor bakın. Artık savaşlar çok silahla olmuyor; savaşlar ekonomiyle oluyor, dirayetle oluyor. Biz dirayetimizi ülke olarak gösterdik, ekonomimizle gösterdik, silahlı kuvvetlerimizle gösterdik. Evet, biz Suriye’nin bir kısmına tampon bölge oluşturduk, Irak’ta operasyonlar yapıyoruz. Özellikle terörle mücadele konusunda da çok ciddi yol aldık. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu komutasında giden operasyonlar sayesinde Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesindeki vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı. Bizlerin de Trakya’da hükümetimize daha fazla sahip çıkmamız, özellikle 15 Temmuz’u çok iyi idrak etmemiz lazım. 15 Temmuz’da ne yapılmak istendiğini iyi anlamamız lazım.” dedi.

TÜRK MİLLETİ ADALETİN HER ZAMAN KİMDEN GELDİĞİNİ BİLİR

Hüseyin Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Darbe girişimi sadece FETÖ’nün yaptığı bir olay değildi. Bunun arkasında yabancı güçler vardı. Almanya, Amerika, Hollanda, İngiltere; bunların hepsi bu kumpasın içerisinde. HDP ve PKK eşdeğerdir ve onlar da bu işin içerisinde. Şimdi daha ileri gidelim; maalesef son zamanlarda görüyoruz ki HDP, CHP ve FETÖ el ele girmiş, kol kola yürüyüşler yapıyorlar. Beraber mitingler düzenliyorlar. Bunun bir duru durağı yok. Yine buna dur diyecek olan bizim milletimizdir, verilebilecek en büyük ceza da sandıktadır. Ben inanıyorum ki bu yüce Türk milleti adaletin her zaman kimden geldiğini bilir, her zaman kimin adaletli olduğunu bilir ve ona göre de vicdanı, oyunu kullanır. 2019 yerel seçimler var. Bu yerel seçimlerde de Keşan’da sıkı bir hazırlığımız var. İnşallah hep beraber Keşan’ın daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceğiz ve mücadele ediyoruz.”

Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve cami görevlilerin mevlidi şerif okumasının ardından, cemaate ikramda bulunuldu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ