Keşan’daki fırıncılara hijyen eğitimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun birlikteliğiyle Türkiye genelinde başlatılan “Hijyen Eğitim Programları”nın bir ayağı da dün Keşan'da yapıldı. 

Keşan’daki fırıncılara hijyen eğitimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun birlikteliğiyle Türkiye genelinde başlatılan “Hijyen Eğitim Programları”nın bir ayağı da dün Keşan'da yapıldı. 

Medya Keşan
Medya Keşan
07 Ekim 2017 Cumartesi 09:56
198 Okunma
Keşan’daki fırıncılara hijyen eğitimi

HABER MERKEZİ

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Konferans Salonu'nda, 10.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilen “Hijyen Eğitim Programları” toplantısında, Ege Üniversitesi'nde görevli Öğretim Görevlisi Yusuf Vangöl tarafından, hijyen eğitimi verildi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Necdet Çokhamur, İdari İşler Sorumlusu Kenan Kalk, Gıda Tarım ve Hayvancılık Keşan İlçe Müdürü Gökhan Kıyım, Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak ile Keşan Fırıncılar Derneği yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, Keşan bölgesindeki fırın sahipleri ve personeline, hijyen konusunda detaylı bilgiler verildi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol