HABER MERKEZİ

Gece saat 01.00 sıralarında beraberinde Milletvekili Aday Adayı İlyas Akmeşe ve AK Parti Edirne İl Yöneticileriyle birlikte ilk olarak yeni Keşan Devlet Hastanesi’ne gelen Müezzinoğlu’nu AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Milletvekili Aday Adayı Çağatay Saçar, AK Parti İlçe Yöneticileri ile Keşan Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Alparslan karşıladı. 

Burada yeni hastaneyi gezen ve hastanenin son durumuyla ilgili bilgiler alan Müezzinoğlu, Keşan’a 5 yıldızlı bir hastane kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Hastanenin açılışa hazır olduğunu ve Haziran ayı içeresinde açılışının gerçekleşeceğinin müjdesini veren Müezzinoğlu, Keşan halkına böyle bir eseri kazandırmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonrasında AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Şapçı Ağadayı Tesisleri’nde düzenlenen Sahur Programına katılan Mehmet Müezzinoğlu, burada teşkilat mensupları ve Keşanlı iş adamlarıyla bir araya geldi. 

Programda ilk olarak konuşan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Mehmet Müezzinoğlu’nun Keşan’a verdiği değeri bir kez daha gördüklerini belirterek, teşekkür etti. 

Yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin Mehmet Müezzinoğlu’nun Keşan’a kazandırdığı bir eser olduğunu ve kısa zaman içeresinde hastanenin hizmet vermeye başlayacağını aktaran Boyalık, Müezzinoğlu’na Keşan’a kazandırdığı yatırımlar için Keşan halkı adına teşekkür ettiğini söyledi. 

Daha sonra söz alan ve 27. Dönem için Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapmadığını dile getiren Müezzinoğlu, gerek Keşan, gerek Enez, gerekse İpsala’da çok önemli dostluklar edindiğini dile getirerek, Edirne’nin ve Keşan’ın kendisindeki yerinin farklı olduğunu söyledi. 

YÜREĞİMİZİN DERİNLİKLERİNDE TAŞIDIĞIMIZ ÖZ İSE MİLLET SEVGİSİDİR

Müezzinoğlu, hiçbir kesimi dışlamadan Edirne'nin yararı için çalıştığını belirterek, “Özellikle 2011 yılı Haziran ayındaki seçimler vesilesiyle Edirne Milletvekili adayı olarak siyasi bir sıfatla Edirne’ye geldiğim günden bu yana Edirne’nin her sokağına, her mahallesine gidebilmek ve her Edirneli ile gönül bağı kurabilmek adına yaşadığım çok önemli anılar ve çok önemli huzur bulduğum mutluluklar var. Bu anıları, bu huzuru ve mutluluğu bana yaşattığınız için sizlere şahsımda 400 bin Edirneli kardeşime teşekkür ediyorum.  1992 yılından bugüne siyasete girdiğim günden bu yana ilk günde ‘Yarabbi Ülkem ve milletim adına üstlendiğim sorumlulukların hakkını ve hesabını verebilmeyi bana nasip et’ duası ile çıktığımı bu yolculukta Edirne’de de bu anlamda Edirnelilere ve Edirne’ye karşı üstlendiğim sorumlulukların hakkını da ve hesabını da verebilme gayreti ile çalıştım. Herhangi bir kesimi dışlamadan, herkesle gönül bağı kurarak ama Edirne’nin büyük hayalinin büyük hedeflerinin ve büyük başarılarının ortak hedeflerinin öncülüğünü yapma gayreti içinde oldum.  Bundan sonra da yakamızda taşıdığımız rozet ne olursa olsun, Edirne’ye geldiğimde İstanbul Milletvekiliydim, sonra Edirne Milletvekili oldum. Sonra Edirne’de Sağlık Bakanı oldum. Sonra Rabbim Bursa Milletvekilliğine nasip etti. Daha sonra da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, ardından Genel Merkez Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevler nasip oldu. Bunlar yakamızda taşıdığımız rozetler ve sıfatlardır.  Ama yüreğimizin derinliklerinde taşıdığımız öz ise millet sevgisidir, Vatan sevgisidir, Bayrak sevgisidir ve bu ülkeye hizmet aşkıdır.” dedi.

24 HAZİRAN’DA MİLLETİMİZ %51+1’İ NE DERSE O OLACAK

Bu milletin kendi arzusu ve kendi isteğiyle Cumhurbaşkanını seçemediğini ifade eden Mehmet Müezzinoğlu, şunları söyledi: “Kendi vicdanı tercihlerini Cumhur olarak Cumhurbaşkanına milletimiz yansıtamadı. İşte bütün bu sıkıntıları artık bu millet çekmesin, bundan sonraki süreçte ipin ucu milletin elinde olsun anlayışıyla geçtiğimiz yıl 16 Nisan referandumunda milletin huzuruna geldik ve milletimiz de Cumhurbaşkanlığı sistemine onay verdi. Şimdi inşallah 24 Haziran’da bundan sonraki süreçte milletimizin %51+1’i ne derse o olacak ve artık milli iradenin hak ve hukuku ile kimsenin kedinin fareyle oynadığı gibi oynayamayacak. Milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SIKILMADIK EL ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

CHP’yi de eleştiren Müezzinoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Atatürk’ün partisi olmakla övünen Cumhuriyet Halk Partisinin; ne Atatürk’ün vizyonuyla, ne Atatürk’ün bu millet ve ülkeyle ilgili duyduğu heyecan ile ne de Atatürk’ün milletin bu büyük medeniyet yolculuğundaki hedefleriyle yakından uzaktan alakasının olduğunu düşünmüyorum. Cumhurbaşkanı adaylarının hepsini görüyorsunuz. Kırklareli'nde olan CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi birazda olsa dinledim. Şeker fabrikası yaptınız mı diyor? Bunu bugün sizlerin takdirine bırakıyorum. O dönemde tabi ki şeker fabrikası, pamuk için çırçır fabrikası önemliydi ancak bugün Türkiye'nin kalkınması için yaptıklarımız göz ardı edilemez. Bizler bu davayı başından beri durmadan devam ettiren, ülkenin kalkınması için çalışan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kapı kapı dolaşacağız. Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız."

Müezzinoğlu, İsrail'in Kudüs'teki katliamını kınadığını sözlerine ekledi.