HABER MERKEZİ

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, “Ankara’ya daha önce hiç gelmemiş kadınlarımızın ziyaret çok önemli. Onların Anıtkabir’i, Meclis’i, Ankara Kalesi görmeleri bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

CHP Edirne Milletvekilleri Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Tekirdağ’daki CHP’li Belediyelerin temel atma ve açılış törenlerine katıldığı için hazır bulunamadığı ziyarette, Bircan’ın danışmanları Keşanlı kadınları Anıtkabir’de karşıladı. Anıtkabir’i gezen Keşanlı kadınlar, duygu dolu anlar yaşadı.

Anıtkabir ziyareti sonrasında Meclis’e getirilen Keşanlı kadınlar önce Meclis’i gezdi, sonrasında Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu’nun Keşan Kent Konseyi için vermiş olduğu yemeğe katıldı. Telefonla yemekteki kadınlara hoş geldiniz diyen Bircan, “Sizleri Meclis’te ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Tekirdağ’daki Belediyelerimizin açılış ve temel atma törenleri için aranızda olamadık. Ama siz benim ailemsiniz. Her zaman Ankara’ya bekliyorum” dedi.

Keşanlı kadınlar Meclis’teki yemekten sonra 1. Ankara Kalesini ziyaret etti.