GİZEM GÖRÜR

Dün saat 14.00 sıralarında gerçekleştirilen plaket verme törenine Keşanspor 1959 Kulübü Başkanı Sadettin Baygül ve beraberindeki yöneticiler, kulübün Teknik Direktörü Şeref Aldanmaz, Keşan vatandaşı Rıdvan Özkan ve torunu Tuana Adaş katıldı katıldı.

BAŞARININ DEVAMI GELDİKÇE DESTEK DE GELECEK

Plaket verilmeden önce konuşma yapan Sadettin Baygül, şunları söyledi: “Keşanlı sevgili büyüğümüz Rıdvan Özkan’ın bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz ve desteklerinin devamını bekliyoruz. Keşanspor 1959 olarak, başarılarımızın devamı geldikçe böyle desteklerin de geleceğini düşünüyoruz. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz.”

GÖNÜL İSTER Kİ DAHA ÇOK YARDIM YAPALIM

Baygül’ün ardından söz alan Rıdvan Özkan, “Ben öz Keşanlıyım, Keşansporluyum ve Keşan Gençlikliyim. Keşanspor 1959’a bu yardımları gönül ister ki, daha üst lige çıktığında daha fazla yapabilelim. Biz kulübümüzün yanındayız ve bu yardımları seve seve yapıyoruz.” dedi.

EL BİRLİĞİ İLE BU İŞİ SONUNA KADAR GÖTÜRECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM

Son olarak konuşan Şeref Aldanmaz da, “Rıdvan Özkan arkadaşımızla birlikte çok futbol oynadık ve karakteriyle, futbol sevgisiyle bizi yalnız bırakmadı. Hedefimiz Bal Ligi. Kulüpte ne dediysem yönetim kurulu olarak onu uygulamaya çalışıyorlar ve ben memnunum. Ayrıca yardımcı antrenörüm ile birlikte bu işe başladık Allah utandırmasın. Keşanlı kardeşlerimizle, Keşan futbolcularıyla birlikte el birliğiyle bu işi sonuna kadar götüreceğimize söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Keşanspor 1959 Başkanı Sadettin Baygül, kulübe destek veren Rıdvan Özkan’a teşekkür amaçlı plaket takdim etti. Rıdvan Özkan ve torunu Tuana Adaş da, Keşanspor 1959 Kulübü’nün Teknik Direktörü Şeref Aldanmaz’a Bursaspor forması hediye etti.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ