GİZEM GÖRÜR

Kulüp başkanı Saadettin Baygül, Teknik Direktör Şeref Aldanmaz ve kulüp yöneticileri dün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Başkan Saadettin Baygül konuştu. Baygül, şunları söyledi: “2017-2018 futbol sezonunda, Keşanspor’a teknik direktör olarak Şeref hocamızla anlaştık. Bundan sonra birlikte çalışacağız. Hedefimiz BAL, oraya çıkmak istediğimiz için bir müddet yoğun çalışmalar yapıp hedefimize bir an önce ulaşmak istiyoruz. Bu arada Kurban Bayramımız var, herkesin bayramını kutluyoruz. İnşallah hayırlısıyla hep birlikte sizlerle beraber olacağız.”

KEŞANSPOR’UN BİR ADI VAR

Başkandan sonra Keşanspor 1959 Kulübü’nün yeni teknik direktörü Şeref Aldanmaz söz aldı. Aldanmaz, “Bu sezon Keşanspor’da çalışacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Birlik beraberlik içinde, başarıya ulaşmak için imkânlar dâhilinde elimizden ne gelirse BAL’a katılmak için uğraşacağız. Zaten hedefsiz bir yola çıkılmaz. Keşanspor’un bir adı var. O yüzden mümkün olduğu kadar ne gerekiyorsa yapacağız, hala çalışmalarımız devam ediyor. Bazı futbolcu arkadaşlarımızla görüşüyoruz, önce iç transferi bitirip, imkânımız ve ihtiyacımız olursa dışarıdan alacağız. Şimdiden Keşanımızı, Keşansporluları ve futbolseverleri tekrar sahaya döndürmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni sezon için herkese başarılar diliyorum, iyi bayramlar.”

HEDEFİMİZ BAL

Basın toplantısında son olarak Kulüp Genel Kaptanı Serdar Sınalı konuştu. Sınalı da şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle Keşan halkına ve Keşansporumuza hayırlı olsun diyorum. Hedefimiz BAL. Sayın Şeref hocamıza, Keşan halkına, Keşanspor’a ve yöneticilere hayırlı uğurlu olsun, hocamıza hoş geldin diyoruz. Hedefimiz Keşanspor’u layık olduğu yerlere, iyi yerlere taşımak. Yönetim olarak, ekip olarak, teknik direktör olarak bununla ilgili ne gerekiyorsa, elimizden ne gelirse yapacağız. Keşan halkının da desteğini bekliyoruz. Herkese iyi bayramlar dilerim.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ