Kaymakam Bekir Dınkırcı, 5 Ekim Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında Keşan İzcilik İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü’nün (KİZİK) Keşan Yerlisu Köyü’ndeki kampını ziyaret etti.

KİZİK Başkanı Ali Milli, kampta 43 izci lise öğrencisi ve 5 eğitimci izci liderinin olduğunu, 4 Ekim Cuma akşamı kampa geldiklerini, çadır kurup, izcilik ateşi yaktıklarını, 5 Ekim Cumartesi günü ise yaklaşık 8 kilometrelik parkurda izci yürüyüşü yaptıklarını ve kampın aynı gün sona ereceği bilgilerini Dınkırcı’ya verdikten sonra, “Keşan İzcilik İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü olarak kampın düzenlenmesinde her zaman desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Bekir Dınkırcı’ya, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a, Yerlisu Köyü Muhtarı Güner Arıcan’a ve bize güvenerek çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Bekir Dınkırcı, kaptaki öğrencilerle izcilik, eğitim, gelecekte meslek seçimi, kitap okuma alışkanlığının edinilmesi ve hızlı kitap okuma tekniklerinin öğrenilmesi konularında sohbet etti, öğrencilerin gece kaldıkları çadırları ve kamp alanını gezdi.