AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 14.30 sıralarında, okul bahçesinde yapılan etkinliğe, okul yöneticileri, Kızılay Keşan Şubesi yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte, ‘Hoş geldiniz’ konuşmasını Keşan Bahçeşehir Koleji Müdürü Vedat Parlatıcıbilek yaptı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı da Kızılay Keşan Gençlik Kolları Başkanı Anıl Çakır yaptı. Çakır, Kızılay’ın amaçlarından ve tarihsel gelişiminden bahsederek şunları söyledi: “Kızılay’ın amacı; her nerede görülürse, hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısını önlemeye çalışmak, insan sağlığını korumaya çalışmak, acısını önlemeye ve hafifletmeye çalışmak, insanlar arası sevgi ve saygıyı, işbirliği ve barışı getirmeye çalışmaktır. Kızılay birine yardım ederken siyah-beyaz, dil, din, ırk ayrımı yapmaz. Kızılay, hiçbir karşılık beklemeden ihtiyacı olanların yardımına koşar.” dedi.

Çakır’ın konuşması sonrasında öğrenciler adına Emir Efe Uysal da bir konuşma yaptı.

Programın devamında 6/C sınıfı öğrencisi Irmak Eker, ‘Kızılay’ın görevleri ve çalışmaları’ hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

6/C sınıfından Barış Can Işık, 5/A sınıfından Timuçin Arabacı ve Onur Ilgaz Çelebi’nin Kızılay hakkında yazdıkları şiirleri okumasının ardından geleceğin Kızılaycılarına rozetleri takdim edildi.

Etkinliğin devamında Orman Genel Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen ‘Bir kan bir fidan’ kampanyası kapsamında okula 160 adet çam fidanı bağışlandı.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ