HABER MERKEZİ

Keşan’da birçok apartman kış için yakacak alamaya devam ederken, Keşan Belediyesi’nin kömür denetimlere bu yıl ne kadar önem verdiği merak konusu oldu. Torbalanmış halde apartmanlarının önüne bırakılan kömürler kazan dairelerinde taşınırken, kömürlerin belirlenen standartlara uygun olup-olmadığı, kömür çuvalları içerisinden numune alınıp-alınmadığı, kazan ve kazan dairelerinde gereken kış hazırlıklarının ne durumda olduğu yönünde soru işaretleri bulunuyor.

Geçtiğimiz yıllarda kömür konusunda çok sıkı denetimler yapan Keşan Belediyesi’nden denetimlere bu yıl da özeni göstermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda kömür çuvalları başında ve kazan dairlerinde sık sık görünen ekiplerin kömür denetimlerine bu sene ne kadar özen gösterildiği merak konusu olurken, vatandaşlar belediye ekiplerinden bu yıl da gereken hassasiyeti göstermesini istiyor.

Denetimlerin bu yıl Keşan’ın bazı kesimlerinde doğal gaz yanacağından ötürü kömür denetimlerine özen gösterilmediği öne sürüldü.

Denetimlerin bu yıl ne kadar sağlıklı yapıldığı sorgulanırken, konuyla ilgili olarak yetkililerin detaylı bir açıklamada bulunması bekleniyor.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ