GİZEM GÖRÜR

Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak, 3 yıldan bu yana köylerin çöp toplama işini yaptıklarının altını çizerek sözlerine başlayan Vural, “Köylerimizin çöplerini toplaması için, 2 tane aracımız faaliyet gösteriyordu. Ancak, sayının yetersiz olması nedeniyle, 7-8 ay önce yeni bir aracın alınması için girişimde bulunduk. Yapılan girişim sonuç verdi ve Keşan’a üçüncü çöp kamyonunu kazandırmış olduk. Yeni aracımız da 15-20 gün içerisinde ilçemize gelerek hizmet vermeye başlayacak. Köylerimize verilen hizmetin aksamaması adına elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 “Köylerde çöplerin toplanması konusunda eleştiriler oluyor. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?” şeklindeki soruya cevap veren Adnan Vural, sözlerine şöyle devam etti: “Köylerimizde çöp toplama konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. Ancak bayram tatiline girilmesi nedeniyle biraz sıkıntı yaşanmış olabilir. Eleştiriler elbette ki olacaktır. Biz bunlara saygı duyuyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Araç sayımızın 3’e çıkmasıyla birlikte daha iyi hizmet verilecektir. Haftada 2-3 defa köylerimize giderek çöplerini almaya devam edeceğiz.”

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Vural, sözlerini şöyle tamamladı: “Sahillerimizde çöp toplama anlamında sıkıntılar varsa, Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak o köylerimize de yardımcı olmaya hazırız. Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu çerçevede, sahil köylerimizin de bizlere başvurması durumunda gereken hizmeti vermeye çalışırız. Durmak yok, yola devam.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ