Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun düzenlediği, yürüyüşe 30 kişilik bir grup katıldı.“Bu Seferki İşimiz Sağlık İçin Yürümek” sloganıyla dün sabah saat 07.15’te Cennet Bahçesi önünden başlayan yürüyüş, yaklaşık 1 saat sürdü. Etkinliğe Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Halk Sağlığı İlçe Müdürü Ergün Kurtar ve oda yöneticileri ile üyeler katıldı.

Alioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen etkinliğin, fiziksel hareketliliğin önemi ve sağlık üzerine etkileri hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendiğini belirterek şunları ifade etti:

“Fiziksel aktivite ile ilgili özel günlerin etkin olarak kutlanması oldukça önemlidir. İlk defa düzenlediğimiz yürüyüş etkinliğinin oldukça ilgi gördüğünü ve verimli geçtiğini düşünüyoruz. Oda olarak bundan sonraki süreçte de bu tür aktivitelere devam edeceğiz. İnsan sağlığını korumak ve bilinçlendirme adına yapılan etkinliklere daha da önem vereceğiz.”

Yürüyüşe katılan herkese Keşan Devlet Hastanesi tarafından içinde bulunduğumuz ekim ayı süresince kullanılmak üzere ücretsiz check-up hakkı tanınırken, Keşan TSO üyesi bir firma tarafından da tüm katılımcılara tansiyon aleti hediye edilecek. Ayrıca yine katılımcılar arasından kura çekimiyle belirlenecek 2 aileye Cennet Tepe Cafe ve Restaurant işletmesi tarafından sabah kahvaltısı ikram edilecek. Cumhur Oto Yıkama tarafından da çekiliş sonucu belirlenecek 5 kişiye ücretsiz araç yıkama kuponu verilecek. Ayrıca Emre Elektronik, yürüyüş sonrası tüm katılımcılara mause pad hediye etti.