HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Yenimescit Mahallesi'nde küçük yaşta evlilik mağduru aileler mağduriyetlerini dile getirirken, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık'ın kendilerine verdiği destek sözünü tutmadığını söyledi.

Mahalle halkından Müslüm Çekiç, erken yaşta evlilik sonucu bazı sıkıntıların yaşandığını belirterek, "Biz bu sıkıntıyı daha önce AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık'a ilettik. 16 Nisan'dan sonra bize kendisi söz verdi. Seçimden sonra gerekirse bir otobüs tutup bu insanları mağdur etmemek için Ankara'ya götürüp, ilgili yerlerle görüştüreceğini söyledi. Ancak bu olmadı. Mahalle halkı da AK Parti'li olduğum için bu sözün ne zaman yerine getirileceği ile ilgili bana baskı kurmaya başladı. Birkaç ailemiz AK Parti'ye gitmiş ancak sorularına yanıt alamamış. Biz Adalet ve Kalkınma Partiliyiz. Buradan herkesi adaletli olmaya davet ediyoruz. Biz buradaki ailelerin mağduriyetini gidermek için çabalıyoruz. Biz yanlış bir şey yapmadık." dedi.

ROMANLARA SAHİP ÇIKILMALI

Romanların Keşan'da AK Parti'ye sahip çıktığını, partinin de Romanlara sahip çıkması gerektiğini kaydeden Çekiç, şunları söyledi: "Biz olmadan Keşan'da AK Parti olmaz. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız bize sahip çıkıyor. Ama biz burada Keşan'ı, Edirne'yi aşamıyoruz. Biz mahallemizin sorunlarını elimizden geldiğince çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz."  

İKİ EVLADIM DA BABALARINDAN UZAK YAŞIYORLAR

Ayşenur Coşkun, eşinin cezaevinde olduğunu, 8 yaşındaki ve 2 aylık bebeğiyle mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "İki evladım da babalarından uzak yaşıyorlar. Bizim eşlerimizi 'tecavüzcü' diye cezaevine koyuyorlarsa bu adalet değil. Biz adalet istiyoruz. Bu iki çocukla bize kim bakacak? Biz eşlerimizi istiyoruz, mağduriyetlerimizin giderilmesini istiyoruz." diye konuştu. 

ÇOK SÖZLER VERİLDİ ANCAK HİÇBİRİ YERİNE GETİRİLMEDİ

Nursel Güzel de geri çekilen yasal düzenlemenin kendilerini umutlandırdığını dile getirerek, şunları kaydetti: "Çok sözler verildi ancak hiçbiri yerine getirilmedi. Hüseyin Boyalık, referandumdan sonra bu konuyla ilgileneceklerini ve bizi Ankara'ya götüreceklerini söyledi. Ama sözünü yerine getirmedi. Bize yardım etmelerini istiyoruz. Bizleri önce umutlandırıp sonra umutlarımızı söndürmesinler. Bu insanların tek suçu erken yaşta evlenmek. Biz sesimizin Cumhurbaşkanına, başbakana ulaşmasını istiyoruz."  

TÜRKİYE GENELİNDE MAĞDUR OLAN İNSANLARIMIZ VAR

Ergin Denizli ise erken evliliği desteklemediklerini ancak evlenenlerin de mağdur bırakılmamaları gerektiğini kaydederek, "Biz bir kereye mahsus, kendi istekleri, onaylarıyla evlenmiş ancak yasa gereği cezaevine düşmüş olanların affedilmesini istiyoruz. Hüseyin Boyalık, söz verip bizi Ankara'ya götüreceğini söyledi. Bir söz verdiyse bunun yerine getirilmesi lazım. İlçe başkanımız bizimle hiç ilgilenmiyor. Biz oylarımızı Recep Tayyip Erdoğan için atıyoruz. Sadece Keşan'da değil, tüm Türkiye genelinde mağdur olan insanlarımız var." dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ