Küçükdoğanca Köyü Geleneksel Bahar Şenliği’nin 7.’si, 21 Mayıs 2015 Pazar Günü Küçükdoğanca Köyü’nde yapılacak. Şenlik 11.00-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Küçükdoğanca Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serkan Çavuşlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şenlikte Rumeli’nin sevilen sanatçıları Orhan&Kemal kardeşlerin sahne alacağını bildirdi.

Çavuşlu, İstanbul’dan her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımın beklenen şenlik için dernek yönetiminin 6 Otobüs  kiraladığını, ayrıca çevre il ve ilçelerden de yoğun bir katılım olacağının tahmin edildiğini kaydetti. Çavuşlu, yörenin müzisyenlerinden oluşan 9 kişilik davul zurna ve klarnet ekibi ile Keşan Halk Oyunları Ekibinin sahne alacağını, çocuklar için ücretsiz çocuk oyun gruplarının ve palyaçoların olacağını, hediye çekilişlerinin yapılacağını ve katılan herkese yemek verileceğini (Tavuk-Pilav, Ayran) söyledi.

YENİ SEÇİLEN BAŞKAN ÇAVUŞLU ŞENLİĞE DAVET ETTİ

Yeni seçilen Küçükdoğanca Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serkan Çavuşlu, şunları söyledi: “Yeni seçilen bir yönetim olarak devraldığımız bayrağı daha da  yukarılara taşımak bizim öncelikli görevimiz. Geçmiş yönetimin tecrübelerinden de faydalanarak, bundan sonraki yıllarda Şenliğimizi daha da geniş bir tabana yayma amacında olacağız. Kısa vadede yapmayı planladığımız projelerin Hem köyümüze hem de bölgemize büyük kazanımları olacaktır. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bu duygular ile Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen başta Sponsorlarımız olmak üzere  tüm ilgililere sonsuz teşekkür eder, tüm Keşanlıları ve tüm halkımızı 7’nci Geleneksel Bahar Şenliğimize davet ediyorum.”