** Belediye Başkanı Özcan ve Meclis üyeleri ile Belediye’deki daire amirleri, doğalgaz katılım bedelini Haziran ayı Meclis toplantısı öncesinde ya da sonrasında toplu halde yatıracak.

 

Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde Evgen Sokak ile Ülkü Sokak arasında kalan Keşan Belediyesi’ne ait yeşil alandaki atıl bina yıkılacak.

Dünkü sayımızda konu edilen ve mahalle sakinleri tarafından kötü amaçlı kişilerin uğrak yeri olduğu iddiasıyla yıkılması istenilen binayı, dün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan yerinde inceledi.

İncelemesinin ardından, mahalle halkından gelen talebi de olumlu karşılayan Özcan, Anafartalarspor Kulübü yetkililerine ulaşarak, bina içinden alabilecekleri bir malzeme varsa boşaltmalarını söyledi ve binanın 1-2 gün içinde yıkılacağını belirtti.

Alanın değerlendirilmesi konusunda ise Mehmet Özcan, alanın imar planlarında park alanı olarak görüldüğünü ifade ederek, “Şu anda plan revizyonundayız. Bunun bitiminde, burada düzgün bir park alanı çıkacak. 1984 planlarındaki park alanı ile buradaki fili park alanı çok farklı. İmar problemi olduğu için, plan revizyonu yapmadan futbol sahası şeklinde bırakıldı. Ancak zaten bu alana çok yakın olan Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’mız ve hemen arkasında çim sahamız var. İkinci bir sahaya gerek yok. Yarın öbür gün buraya da inşaat gelecek. O nedenle düzgün bir park alanı planlayıp, burasını değerlendireceğiz.” dedi.

BİZ 42 KİŞİYİZ

Öte yandan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan’a doğalgaz gelmesi yönünde yatırılacak 335 TL’lik katkı bedeli için Keşan Belediyesi’nden topyekün katılım olacağını bildirdi.

Katılımın bedellerinin Haziran ayı olağan meclis toplantısı öncesi ya da sonrasında toplu halde gidilerek ilgili hesaba yatırılacağını belirten Özcan, “25 Meclis üyemiz ve ben, 16 tane de daire amirimiz var. Biz zaten 42 kişiyiz.” şeklinde konuştu.