HABER MERKEZİ

Dün, saat 14.00 sıralarında bir basın toplantısı düzenleyen esnaflar Kadir Mutaf, İbrahim Ün, Fatoş Gürses, Selin Gergin, Orhan Koca, Ahmet Yüksel ve Eylem Tosyalıoğlu etkinliğe tüm Keşan halkını davet etti.

Toplantıda ilk olarak söz alan ve gerçekleştirilecek etkinlik ile ilgili bilgiler veren Kadir Mutaf, Kurtuluş Caddesi esnafı olarak düzenledikleri etkinliğin bu yıl 6.'sını gerçekleştireceklerini belirterek, "Bu etkinliğin önemi, hem Keşan'ın düşman işgalinden kurtulmasının yıldönümü olması, hem de caddemizin adının Kurtuluş Caddesi olması. Bu etkinlik artık geleneksek ve beklenti haline geldi. Sosyal etkinlikleri, animasyonlar ile Keşan ve bölgesinde yaşayan vatandaşlar, artık bu etkinliği bekliyor. Bu etkinlik ile insanların hayatlarında 2 gün de olsa farklılıklar yaratılıyor. Etkinliği düzenlememizdeki başlıca amaçlarımız, bölgemizdeki ekonomiye katkı sağlamak ve Keşan'ın kurtuluşunu daha kapsamlı kutlayabilmek. Bu etkinliği düzenlerken bizlere destek veren başta Keşan Kaymakamımız, Keşan Belediye Başkanımız ve Keşan TSO Başkanımız ile bu kurumların tüm personellerine teşekkür ederiz. Tabi ki Kurtuluş Caddesi esnafımıza da teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz bu yıl 18 Kasım'da başlayıp, 19 Kasım Pazar günü saat 00.00'a kadar sürecek. Ayrıca, 2 gün boyunca cadde konserlerimiz olacak. Cumartesi akşamı 2 grup sahne alacak, Pazar günü de Oya Pınar ile Gece Yolcuları Grubu'nun konserleri olacak. Çeşitli etkinlikler ile de süsleyeceğimiz etkinliğimize tüm halkımızı bekleriz." dedi.

ESNAF HAZIR

Kadir Mutaf'ın bu sözlerinin ardından, etkinliğe katılan esnaflardan İbrahim Ün, Alışveriş Günleri Etkinliği'ne tüm halkı beklediklerini ve güzel indirimler yapılacağını söyledi. Fatoş Gürses ise bu yıl 6.'sını gerçekleştirecekleri etkinliğe daha da iyi hazırlandıklarını kaydederek, gelecek olan misafirleri ağırlamak için beklediklerini söyledi. Esnaflardan Selin Gergin, esnaf olarak bu etkinlikten son derece memnun olduklarını kaydetti ve tüm misafirler için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade etti. Esnaf Orhan Koca, "Keşan'ın kurtuluşuna özel olarak Keşan ve çevresi için faydalı olacak bir etkinliğimizde çok güzel indirimler olacak." diye konuştu. Ahmet Yüksel de bu yıl iki firma ile bu etkinliğe katılım göstereceklerini vurguladı ve etkinliklerden son derece memnun olduklarını belirtti. Eylem Tosyalıoğlu 3 yıldır bu etkinlikte yer aldığının altını çizerek, Keşan ve çevresinin, bu etkinlikler ile çok güzel bir ortamda bir araya geldiğini, bu durumdan da hem esnaf olarak kendilerinin, hem de vatandaşların memnun olduğunu söyledi.