AYŞİN SEÇİL GEZER

KEŞAN KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

Kurtuluş Caddesi esnafı ilk ziyaretini, Keşan Kaymakamı Nuri Özder’e yaptı.

Saat 14.00 sıralarında Kaymakamlık makamına gelen; Kadir Mutaf, Murat Arıkan, Fatih Kayhan, Fatoş Gürses, İbrahim Ün, Orhan Koca, Ahmet Yüksel, İdris İnceyılmaz, Kadriye Gaderli, Ümit Usta, Nuri Özder tarafından karşılandı.

Ziyarette esnaf adına söz alan Mutaf, “Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Kurtuluş Caddesi esnafı ile birlikte düzenlediğimiz, Alışveriş Günü’ etkinliklerinin 6.’sını gerçekleştireceğiz. 6 yıl önce bu etkinliği geleneksel hale getirmek, Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun görkemli şekilde kutlanmasına vesile olmak ve esnafın ticari hayatına katkı sağlamak için yola çıktık. Yaptığımız her etkinlikte aldığımız tepkiler olumlu oldu. Program detaylarını netleştirince açıklayacağız.” dedi.

Kadir Mutaf, konuşmasının sonunda Nuri Özder’i etkinliğe davet etti.

Daha sonra söz alan Özder ise, şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl etkinliğe katıldım. Güzel oluyor. Kurtuluş Caddesi esnafı için artı değer oluyor. Bu tip etkinliklerin devam etmesini diliyoruz.”

KEŞAN BELEDİYESİ ZİYARETİ

Kurtuluş Caddesi esnafı, Mehmet Özcan'ı ziyaret ederek hem programla ilgili bilgi paylaştı hem de etkinliğin açılışına davet etti.

Saat 11.00 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Kurtuluş Caddesi esnafı, Başkan Özcan tarafından makam odasında ağırlandı.

Ziyaret nedeniyle açıklama yapan ve Kurtuluş Caddesi esnafı adına söz alan Kadir Mutaf, “Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Kurtuluş Caddesi esnafı olarak alışveriş günleri etkinliğinin bu yıl 6.’sını düzenleyeceğiz. Sizi de bu etkinlik kapsamında hem program konusunda görüşmek hem de bu etkinliğin açılışına davet etmek için ziyaret ediyoruz. Etkinliğimizin her yıl üstüne bir şeyler koyarak ilerletmeye çalışıyoruz. Kurtuluş Caddesi Alışveriş Günleri etkinliğinin geleneksel hale geldiğini düşünüyoruz. Hem ilçemizin kurtuluş gününün önemini yaşatmak hem de Keşan ticaretinde 1 gün de olsa farkındalık sağlamak amacıyla etkinliği düzenliyoruz. Keşan’ı biz bir ticaret merkezi olarak görüyoruz. Etkinliğimizle Keşan’ın prestijini daha da artırmak istiyoruz. Desteğiniz nedeniyle teşekkür ediyoruz. İnşallah güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz.” dedi.

Daha sonra konuşan Özcan da etkinliğin şimdiden esnafa ve vatandaşa hayırlı olmasını diledi ve şunları söyledi: “Biz de etkinlik akşamları Keşan Belediyesi organizasyonunda konserler düzenleyeceğiz. Keşan Belediyesi olarak elimizden gelen desteği size vermeyi sürdüreceğiz. Yeter ki esnafımıza ekonomik kazanım olsun. Bu gibi etkinliklerle kurtuluş günü coşkusunu daha da artırmak amacındayız. Etkinlikler hepimize şimdiden hayırlı olsun.” Ziyaret, görüş alışverişinde bulunulması ile sürdü.