Keşan Devlet Hastanesi’nde 20 yıldır laboratuvar teknisyenliği yapan ve önceki akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İrfan Kenar (41), dün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İrfan Kenar için 20 yıl görev yaptığı Keşan Devlet Hastanesi bahçesinde mesai arkadaşları tarafından tören düzenlendi. Törene, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan, Hastane Müdürü Tahir Özçınar ve sağlık personeli katıldı. Törende konuşan Alparslan, merhum İrfan Kenar’ın başarılı çalışmalarıyla her zaman takdir toplayan ve çevresince çok sevilen bir insan olduğunu belirterek, hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi. Cenaze, helallik alınması ve duaların okunmasının ardından cenaze aracıyla Sarayavluları Camii’ne götürüldü. İrfan Kenar, Sarayavluları Camii’nde Cuma vakti kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İrfan Kenar, Sarıcaali Köyü halkından DSİ'den Emekli Süleyman Kenar ve Nebiye Kenar'ın oğlu, Rıdvan Kenar ve Aliye Susoy'un kardeşleri, Ayberk ve Gökberk Kenar'ın amcası, Rabia Sena ve Rana Sude Susoy'un dayıları, Hanife Kenar ve Ferhat Susoy'un kayınbiraderi, Furkan ve Aytuğ Kenar'ın babaları idi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.