Dünkü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Akif Topçu, yarın başlayacak olan 16. İpsala Tarım Fuarı’nda açılacak olan tanıtım standı ve “Çeltik Zirvesi” toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Saat 12.00 sıralarında başlayan toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf, Cüneyt Yüksekdağ, Merthan Dağtaş, Genel Sekter Vekili İsa Yıldırıcı katıldı.

3 EYLÜL’DE ÇELTİK ZİRVESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Toplantıda konuşan Topçu,  yarın başlayacak olan16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı’na Keşan ve İpsala Oda Borsaları olarak katıldıklarını kaydederek şunları söyledi:  “Festival ve Fuar kapsamında, İpsala’ya gelecek olan misafirlerimize odamız tarafından tescillenen İpsala Pirinci’ni tanıtacağız. Tanıtım standımızda iki gün boyunca İpsala Pirinci ve İpsala’da Pirinç üretimi yapan firmalarımızın tanıtımı yapılacak. Fuarın 2. Günü yani 3 Eylül Perşembe günü de Dünya Gazetesi Başyazarı Dr. Rüştü Bozkurt, Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım ve Trakya Tarım Araştırmaları Enstitüsü Çeltik Bölüm Başkanı Dr. Halil Sürek’in konuşmacı olarak katılacağı bir Çeltik Zirvesi gerçekleştireceğiz. Saat 15.30’da İpsala Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda İpsala Kaymakamlığı, İpsala Belediye Başkanlığı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, İpsala Ticaret Borsası ve Dünya Gazetesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek bu önemli zirveye herkesi davet ediyoruz.”