Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Keşan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl açılmasına karar verilen Keşan Semt pazarları vatandaşların ilgi ve desteğini bekliyor.

Semt pazarları perşembe günleri İspat Cami Mahallesi Hıdır Ağa Sokak, salı günleri ise Aşağı Zaferiye Mahallesi Ahmet Gücüyener Caddesi'nde Toprak Mahsulleri Ofisi binalarının yanındaki Ahmet Gücüyener Caddesi üzerinde kuruluyor.

BİZDE HER ZAMAN TAZE HER ZAMAN UCUZ MAL BULUNUR

Her iki semt pazarına da günlük taze ve en uygun fiyatlarda mal getirdiklerini belirten pazarcı esnafı, her nedense vatandaşlardan umdukları ilgiyi bir türlü göremediklerini ifade etti. Semt pazarı da olsa tezgah açmanın hiç te az olmayan bir maliyeti olduğunu da belirten esnaf, “Vatandaşlarımız ayaklarına kadar gelen hizmetin kıymetini bilmeli. Daima kaliteli ve ucuz mal getiriyoruz ama nedense beklediğimiz satışı yapamıyoruz. Semt pazarımıza sahip çıkalım onu yaşatalım derken çok zaman günü zararla kapatıyoruz. Vatandaşlarımızı da pazarlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz” diye konuştular.