HABER MERKEZİ

Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 563 Ada, 51 Parsel no ile Malkara Belediyesi’ne ait taşınmaz üzerine uygulanması planlanan Malkara Kapalı Pazar Yeri projesi detayları;

32.670 m² taşınmaz üzerine kurulacak olup, içerisinde bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. kat olarak toplam 4 kattan oluşacak.

Bodrum kat planında; 204 araç kapasiteli otopark yeri, su deposu ve hidrofor bölümü, güvenlik sistem odası, idare odası, araç yıkama, jeneratör odası, elektrik odası, enerji odası, teknik alan, depo ve yangın merdivenleri yer alacak.

Zemin kat planında; 212 adet tezgâh sayısı, 5739 m² pazar yeri alanı, zabıta odası, çay ocağı, bay- bayan wc, teknik alan, yangın merdivenleri ile yine katın diğer kısmında 7 adet mağaza, yaklaşık 500 m² dolaşım alanı, bebek bakım odası, teknik alan ve yangın merdivenleri yer almaktadır.

1.Kat Planında; 187 adet tezgâh sayısı, 5002 m² pazar yeri alanı, zabıta odası, çay ocağı, bay- bayan wc, teknik alan, yangın merdivenleri ile yine katın diğer kısmında 7 adet restoran, 1000 m² yemek ve dolaşım alanı, bebek bakım odası, teknik alan ve yangın merdivenleri yer almaktadır.

2.Kat Planında; 263 adet tezgâh sayısı, 6761 m²  pazar yeri alanı, zabıta odası, çay ocağı, bay-bayan wc, bebek bakım odası, teknik alan ve yangın merdivenleri yer almaktadır.

Projenin içinde ısıtma ve soğutma sistemi, 3 adet asansör, 2 adet yürüyen merdiven, binanın yangın söndürme sistemi, binanın otoparkında güvenlik sebebiyle plaka okuma sistemi yer alacaktır.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “15 Temmuz 2013 tarihinde Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıkladığımda, ekibimle birlikte yaptığımız çalışma sonucu olarak ajandamızda Malkaramızın temel gereksinimlerini belirlemiştik. Halkımızın teveccühü ile göreve getirildiğimiz tarihten itibaren halkımıza vaat ettiğimiz yatırımları imkânlar dâhilinde gerçekleştirmeye başladık. Otogar, Aile Yaşam Merkezi, Kombine Et Tesisi, Kapalı Pazar Yeri gibi uzun yıllardır vaat edilmesine rağmen adım atılmayan, aciliyeti olan projeler önceliğimiz olmuştur. Söz konusu yatırımlar hemşerilerimizin uzun yıllardır talep ettiği ve beklediği projelerdir.

Gelişen, büyüyen Malkaramızın istihdam ve sosyal yaşamına katkı sunacak olan tüm projelerimizin imalatı hızla tamamlanmaktadır. Modern Pazar Yeri Malkaramız için hayırlı olsun. Malkaralı hemşehrilerimizin hijyenik, sağlıklı ve güvenli ortamda alışveriş yapabileceği, pazarcı esnafımızın bereketinin artacağı tesisin en kısa zamanda temelini atarak imalatını tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ