Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Bağpınar Köyü Muhtarı Recep Akkaya hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, 8 Ekim 2013 Salı günü akşamı Malkara'da, Hayrabolu yolu İbrice Köyü yakınlarında meydana geldi. Malkara'ya bağlı Bağpınar Köyü Muhtarı Recep Akkaya, 59 LT 585 plakalı otomobille Hayrabolu yönüne giderken yolda aracı arıza yaptı. Akkaya'nın içinde beklediği otomobile aynı yönde giden ve bir kömür işletmesinde maden mühendisi olarak çalışan 25 yaşındaki Fatih Kurt’un kullandığı 34 UL 071 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, Recep Akkaya'nın olay yerinde öldüğünü belirledi. Diğer otomobilde bulunan ve yaralanan sürücü Fatih Kurt ile yanında bulunan arkadaşı 19 yaşındaki Rasim Avkaş ambulansla Malkara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrası olay yerine gelen Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, jandarma ekiplerinden kaza hakkında bilgi aldı. Kazayı duyup gelen ve sinir kiriz geçiren Akkaya'nın çocuklarını jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Evli ve 5 çocuk babası 47 yaşındaki Recep Akkaya’nın cenazesi ise savcının yaptığı incelemelerin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.