Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Nesil” gazetesinin 5. sayısı okurlarıyla buluştu.

Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi okul müdürü Osman Başak’ın yayın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmeliği ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğüne Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri  Dilek Saylam, Songül Eser ve Baskın Özüdoğru yaptığı Nesil Gazetesi, 2015 yılının 5. Sayısını da çıkardı.

Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Nesil Ekibi ilk röportajını Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile gerçekleştirdi. Gazetede ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey ile öğrencilerin buluşması, Beyendik Belediye Başkanı Sayın Nuran Uslu’nun satranç yarışmasında ilçe birincisi öğrenciye kupayı sunması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İlker Erarslan okulu ziyareti, okulun sosyal-kültürel-sportif faaliyetleri ile ilgili haberler yer alıyor.

Okul Müdürü Osman BAŞAK, “Nesil Gazetesinin ilk sayısında olduğu gibi beşinci sayısında da sizlere seslenmenin sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Başarmanın her gün yeni bir kapı açtığı bu yolda bizler gittikçe büyüyen, sevgi ve saygısını hiç yitirmeden var olan bir ekol olmanın hazzını yaşamaktayız. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olarak başarıyı kılavuz edinmiş, özgür ve yeniliksi bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız. 2014 yılı LYS (Lisans Yerleştirme Sınavında) elde ettiğimiz %80 başarıyı, 2015’te %88’e ulaştırarak üstlendiğimiz sorumluluğu başarıya götürmenin gururu ve mutluluğu içindeyiz. Bu yolda sadece başarılı bireyler yetiştirmeyi değil, gelişen ve değişen dünyaya erdemli niteliklerle donatılmış insan yetiştirmeyi hedefliyoruz. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olarak bilginin ışığı olmak için varız. Gazetemizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve basımında yardımlarını esirgemeyen Zümbül Kereste-Yapı Malzemeleri ve Binyapı İnşaat’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Umut Dolu ‘Nesil’lerde buluşmak dileğiyle…” dedi.