GİZEM GÖRÜR

Saat 11.30 sıralarında başlayan ziyarete, Mercan ve Sebat sokak esnafı ile aynı sokakta işyeri bulunan Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’da katıldı.

SOKAKTA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPILACAK

Helvacıoğlu, aynı sokakta, kendi işyerinin olması nedeniyle, esnafın yaptığı ziyarete katıldığını belirterek, şunları söyledi: “İki sokak trafiğe kapatılmıştı. Ama düzenleme olmadan trafiğe kapatıldığı için esnafın mal indirme ve bindirme noktasında sıkıntıları oldu. Bu yüzden de esnafın cirolarının düştüğü dile getirildi. Biz de Kurban Bayramı’na kadar trafiğe kapalı olan sokağın eski haline getirilmesini istedik. En azından yaz mevsimini bu şekilde geçirmemiz gerektiğini anlattık. Ayrıca buralarda önümüzdeki haftalarda doğalgaz çalışmaları başlayacak. Bu yaz dönemini ticaret anlamında verimli geçirelim. Daha sonra sokak sakinleri ve belediye birlikte bir proje hazırlayıp, cadde mağazacılığını iyileştirme adına taşın altına elini koyacak. Bu sokakta örnek bir çalışma yapılacak.”  

ESNAFIMIZLA GÜZEL BİR PROJE YAPACAĞIZ

Özcan, Mustafa Helvacıoğlu ve esnafa ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, şunları söyledi: “Doğalgaz çalışmaları tamamlandıktan sonra esnafımızla güzel bir proje yapacağız. Bu benim de hayalimdir. Trafiğe kapatılan bu sokaklarda yaşanan sorunların çözümü ve bu sokaklarda gerekli düzenlemeleri yapmak için sizlerin önerilerinizi de dikkate alarak çalışmaları en yakın zamanda başlatacağız.”

Daha sonra trafiğe kapatılan sokaklarda yaşanan bazı sorunlar, bazı araçların park edilmesi ve bu sokaklarda yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ