Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı 17 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Genel kurul toplantısı ile ilgili olarak geçen Cumartesi günü düzenlediği toplantıda bir açıklama yapan Başkan Özgür Meşegür, 2 yıl boyunca yönetim olarak birlik ve beraberlik içersinde görev yaptıklarını belirterek, “Yeni dönemde ben başkan olarak göreve devam etmeyeceğim” dedi.

Bahçeköy yakınlarında bulunan Erdoğan Yıldız Restaurant’ta gerçekleştirilen ve saat 09.30 sıralarında başlayan kahvaltılı toplantıya, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi eski başkanlarından ve Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Barış Hasan Serin, ve Yönetim Kurulu üyesi Haluk Kaba da katıldı.

YENİ YÜZLER YENİ HEYECANLAR OLUŞMALI

Konuşmasında daha önce 4 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptığını da vurgulayan Meşegür, şöyle konuştu: “Bu dönemde artık yeni yüzler, yeni heyecanlar oluşması amacıyla Haluk Kaba arkadaşımız aday listesini hazırladı.  Genç arkadaşlardan oluşan bir liste hazırlamış.  Zaten Haluk arkadaşımız ile birlikteydik, sağ olsun 6 yıl boyunca hep beraber birlik ve beraberlik içersinde çalıştık. Bundan sonra biz de onunla birlikteyiz.  Her zaman o neredeyse biz de onun yanında yer alacağız.  Başarılı olmasını diliyorum”

Meşegür, konuşmasının sonunda görev yaptığı süre içersinde kendisine ve yönetimine yardımcı olan ve çalışmalarına destek veren dernek üyelerine,  Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve diğer tüm ilgililere çok teşekkür ettiğini de ifade etti.

HALUK KABA’YI DESTEKLEYECEĞİZ

Serin’de yaptığı konuşmada 6 yıl dernek yönetim kurulu üyeliği 4 yıl da başkanlık yaptığını belirterek, tüm üyelerle birlikte bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Derneği yok olma seviyesinden bugünlere getirdiklerini de vurgulayan Serin,  “17 Eylül’de yapılacak olan genel kurul toplantımızda bir seçim olacak.  Şu an görünen tablo içersinde birlik ve beraberlik içersindeyiz. Son 7-8 hatta 10 yıldır genel kurul toplantılarımızda tek liste ile seçime gidiyoruz. Bu sene Haluk Kaba arkadaşımız listesini yapmış. Hem Edirne Oda anlamında hem de Keşan Derneği üyesi olarak söylüyorum onu destekleyeceğiz. Hep beraberiz ne gerekiyorsa yapacağız.  Özgür arkadaşımıza ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.  İnşallah Haluk arkadaşımız ve ekibiyle birlikte derneğimizi daha da iyi yerlere, daha da yukarılara taşıyacaklardır” diye konuştu.

KABA: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Haluk Kaba da iyi bir ekip oluşturma çabasında olduğunu belirterek, “Bu bayrak yarışının, hizmetin devam etmesi için erlimizden geleni yapacağız.  Birleştirici olacağız” dedi. Kaba, yarın veya Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyerek hazırladığı listede yer alan yönetim ve denetim kurulu üyelerini tanıtacağını da bildirdi.