Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi’nin, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Konuyla ilgili olarak dün şube binasında basın toplantısı düzenlendi.

Eski Adliye Binası’nda bulunan MMMBD Keşan Şubesi lokalinde saat 13.00’de başlayan toplantıya; MMMBD Keşan Şubesi yeni yönetimi ve üyeleri katıldı. Toplantıda söz alan Kaba, yaptıkları ilk Yönetim Kurulu toplantısında, MMMBD Keşan Şubesi görev dağılımını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

ESKİ YÖNETİME ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

MMMBD Keşan Şubesi’nin gelişmesinde, katkıları bulunan ve 3 dönemdir yönetimde çeşitli görevlerde yer alan ve son dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak elinden gelen çabayı gösterdiğini söylediği Özgür Meşegür ve ekibine, Yönetim Kurulu adına şükranlarını sunduğunu ifade eden Haluk Kaba, şunları söyledi: “Özgür Meşegür nezdinde MMMBD Keşan Şubesi’nin bugünlere gelmesine vesile olan ve yaşatan kuruculara eski kurul üyelerine ve başkanlara da teşekkürlerimizi sunuyorum. Eminim ki bana ve ekibime fikirleriyle tecrübeleriyle her türlü yardıma ihtiyacımız olduğunda yanımızda olacaklardır.”

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Bugünden itibaren, Yönetim Kurulu olarak yeni bir anlayışla çalışmalara başlayacaklarını belirten Haluk Kaba, “Devir aldığımız hizmet bayrağını derneğimizi ve mesleğimizi daha ileriye götürecek şekilde projeler üretecek ve bunları değerli meslektaşlarımızla beraber yapacağız. Bizler yönetim olarak bu zor görevde bütün üyelerimizin görüşünü, önerilerini, derneğimize bildirmelerini ve yapılacak olan işlemlerde bizlere desteklerini bekliyoruz. Birlik, beraberlik içersinde olacağız” dedi.

MEŞEGÜR: NE KADAR BİRLİK OLARSAK İŞİMİZ O KADAR İYİ OLACAK

Toplantıda söz alan Özgür Meşegür, MMMBD Keşan Şubesi’nde görev yapan tüm üyelere teşekkür ettiğinin altını çizerek şöyle konuştu: “Bir aile olmaya çalışıyoruz. Bugün de burada güzel bir katılım ile birlik içerisindeyiz. Hepiniz iyi ki varsınız. Bizler, bundan sonraki süreçte eski yönetim olarak yanınızda olmaya çalışacağız. Ne kadar birlik olursak, işlerimiz de o kadar iyi olacaktır. Ben bunu yapmayı tüm samimiyetimle istiyorum. Yeni yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum.”Konuşmaların ardından Kaba, Meşegür’e bir demet çiçek vererek bir kez daha teşekkür etti.  

GÖREV BÖLÜMÜ

Toplantının sonunda açıklanan MMMBD Keşan Şubesi’ndeki görev dağılımı şu şekilde: Yönetim Kurulu Başkanı: Haluk Kaba, Başkan Yardımcısı: Ali Sınmaz, Başkan Yardımcısı: Reyhan Öztürk, Genel Sekreter: Mustafa Çelik, Sayman: Egemen Lofçalı, Ekonomik ve Sosyal İşler Sorumlusu: Üzeyir Eralp Batman, Tanıtım ve Medya Sorumlusu: Ahmet Oğuz. Denetim Kurulu Başkanı: Osman Kenan Baydar, Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı: İbrahim Erkan Yıldırıcı, Raportör: Serdar Girgin.