GİZEM GÖRÜR

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Ekim 2017 Pazar günü yapılması planlanan ancak 2018 yılının Nisan ayına ertelenen seçimlerinde başkanlığa aday olmayı düşünen Keşanlı iş adamı Necmettin Balcı, dün yaptığı açıklamada,  seçimlerin ertelenmesiyle ilgili, “Kararın alınmasının ardından acele davranılıp yanlış kararlarla yapılan listelerin daha sağduyulu davranıp doğru insanların meclis yönetimlerinde görev alacak kişilerden oluşması sağlanabilir. Önümüzdeki seçimlere kadar olan zaman az bir zaman değil. Seçim listelerinde daha önce isimleri geçen arkadaşlar sağduyulu davranıp doğru kararlar alabilirler.” yorumunda bulundu.

YANLIŞLIKLARA GÖZ YUMMAK İSTEMEDİM

Necmettin Balcı, şu ifadeleri kullandı: “Şahsım olarak yapılan bazı yanlışlıklara göz yummak istemedim ve bazı şeylerin başkalarının boyunduruğu altına girmeden başarılabileceğini sizlere kanıtlamak istedim, kendi listemi hazırladım ve bu liste ile seçime girmeyi düşünüyordum. İnanın çevremdeki insanlardan çok destek aldım. Seçimler ertelendiği için daha akıllı kararlar almak için önümüze bir fırsat çıktı. Değerli gençler her zaman söylüyorum. Odalarda sizlere verilen görevler adeta bir meslek haline getirilip yıllarca yapılmalı. En çok iki dönem yaparsınız ve aynı görevlere daha önce görev almayan kişilerin gelmesini sağlarsınız. Olması gereken budur. Bu makam ve görevler kimsenin babasının tapulu malı değil.”

ÖNEMLİ OLAN YANLIŞLARDAN DÖNMEKTİR

Acele ile alınan kararların insanları yanlışlıklar içine sürükleyebildiğini aktaran Balcı, “Önemli olan yanlışlardan dönmektir. Duyduğum kadarıyla Nehir kardeşimiz bir daha bu tarz oluşumlar içinde olmayacağını söylemiş, çok sevdiğim ve takdir ettiğim bir kardeşimdir. Kendi adıma üzüldüğümü belirtmek isterim. Erken davranıp da yanlıştan döndüğü için kendisini tebrik ediyorum. Keşke herkes zaman varken medeni cesaret gösterip yanlıştan dönebilse. Siz gençler hiç kimse tarafından kanatlar altına alınmanıza gerek yok. Sizlere şu sözü canı gönülden verebilirim. Benden talep ettiğiniz her yardım için yanınızda olurum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ