GİZEM GÖRÜR

Lobby Cafe’de düzenlenen basın toplantısı, saat 14.15 sıralarında başladı.

Açıklamasına, “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek başlayan Kaymaz, şunları söyledi: “Geleceğimize ışık tutan değerli öğretmenlerimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılında başarı diliyorum.”

AMACIMIZ, KURUMUMUZU GELECEĞE HAZIRLAMAKTIR

3 Ekim 2017 Salı günü Keşan Ticaret Borsası’nın seçimlerinin yapılacağını hatırlatarak sözlerine devam eden Kaymaz, “Bu seçimlerde var olduğumuzu belirtmek amacıyla bugün basın toplantısı düzenliyoruz. Amacımız, kurumumuzu geleceğe hazırlamaktır. Dünyada ve ülkede sürekli bir değişim söz konusu. Seçimin Keşan Ticaret Borsası kurumuna, üyelerine ve bölgeye hayırlı olmasını diliyoruz. Bizim dışımızda farklı bir listenin olacağının da duyumlarını alıyoruz. Oradaki arkadaşlarımız da aynı camianın üyeleridir. Biz onlara da yapılacak seçimlerde başarı diliyoruz.” dedi.

YENİ DÖNEMDE DE YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞIMI KOYUYORUM

Necmi Kaymaz sözlerini şöyle tamamladı: “Ben, Yusuf başkanımızla 3 dönem boyunca bu kurumda görev yaptık. Meclis üyeliği, yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve meclis başkanlığı görevinde bulundum. Yeni dönemde de yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı koyuyorum. Biz farklı mesleklerden olan arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Burada sadece ben değil, seçilecek tüm arkadaşlarım aynı yetkiye sahiptir. Biz birlikte el ele tüm üyelerimizi kucaklayarak Keşan Ticaret Borsası meclisine adayız.”

Kaymaz önderliğinde oluşturulan liste ise şöyle: Necmi Kaymaz, Yusuf Yörük, Kemallettin Uslu, Eyüp Erdoğan, Murat Orhun, Erman Yörük, Tuncay Yavaş, Üzeyir Küçükyaman, Adnan İnan, Fahri Karagöz, Yaşar Canbaz, Nail Sazlı, Hasan Topaloğlu, Erbil Yörük.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ