Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, dün düzenlediği basın toplantısıyla üçüncü dönemde de belediye başkanlığı için tekrar AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

ÇEVİKEL: BÜYÜK GURUR DUYDUK

Saat 14.00’te parti binasında başlayan toplantıya, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, AK Parti Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Mercan, kadın, gençlik kolu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hakan Çevikel, “Yaklaşık 10 yıldır Beyendik Beldesi’nin belediye başkanlığını yapan ve AK Parti’nin “AK Yüzü” olan, AK Parti’nin gerçek belediyeciliğini bölgeye tanıtan, hizmetleriyle, yaptığı çalışmalarla, genel merkezimizle olan sıkı diyalogları sayesinde büyük yatırımları bölgeye aktaran Sayın Nuran Uslu’nun aday adaylığı açıklamasından teşkilatımız olarak büyük onur ve gurur duyduk. 10 yıl gerçekten uzun bir süre. Siyaset cesur insanların ailesini ve işini bir kenara bırakarak yapması gereken bir meslek. Bu inançla yola çıkan tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz.”  dedi.

Konuşmanın ardından Nuran Uslu, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Çevikel’e teslim etti.

USLU: 10 YILDA MİLLETE NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK

Daha sonra söz alan Nuran Uslu, kendisini bu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, “10 yıldır bu görevin başındayız. 2004’te nasıl heyecanlıysak, bugün de aynı heyecanı yaşıyoruz. Millete hizmet etmek, gönül işi, yürek işi. Biz 10 yıldır millete ne söz verdiysek yerine getirdik. Öte yandan programımızda olmayan TOKİ, Saral City, Anadolu Öğretmen Lisesi gibi yapıları da Beyendik’e kazandırdık. Çok gezdik, koşturduk. Gezen tilki, yatan aslandan iyidir. Biz koltuktan hiçbir zaman güç almadık, aksine o koltuğa güç verdik. Onun için de insanlarla hep iç içe olduk. Daha fazla ne yapabilirizin heyecanını yaşadık. Geçen dönem aday olmayacağımı söyledim. Neden? Genç arkadaşlarımızın önünü açmak istedim. Ama baktık gördük aday olanlar tek başına karar veremiyor. Bu yola kimle çıktıysak onlar da dedi ki; ‘Bu yola devam edeceksin’. Son ana kadar kararım aday olmamam yönündeydi. Geçen hafta il teşkilatımız geldi, görüştük ve tekrar aday adayı oldum. Başka adaylar olabilir. Partimizin kapıları herkese açık. Bu dönem Keşan’ı da almamız lazım. Milletimiz, Beyendik’e gelen hizmetleri gördü”  şeklinde konuştu.