AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 12.30 sıralarında gerçekleşen ziyarete, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Keşan Sebze Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası İbrahim Aldanmaz, Erikli Seyyar Pazarcılar Kooperatifi Başkanı Alper Karaağaçlı katıldı.

Ziyarette ilk olarak oda başkanları adına Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak konuştu. Çakmak, şunları söyledi: “Siyasi partilerimizin ve yerel yönetimlerin görüşlerini alarak elimizden geleni yapacağız. Onların desteğini istiyoruz, biz de destek veriyoruz onlara. Esnaf bizim esnafımız, sahiller bizim sahillerimiz. Biz buradaki yerel esnaf olarak destek istiyoruz siyasi partilerden. Anlayışları için teşekkür ediyorum.”

ÇÖZÜM NOKTASINDA ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ GÖSTERECEĞİZ

Çakmak’tan sonra Boyalık da konuşarak şu ifadeleri kullandı: “Ben her zaman söylüyorum; önce esnaf ve ticaret adamı mutlu olacak, akabinde halk mutlu olacak. Bunu uzun zaman kullandım. Çünkü esnaflar işçi çalıştıracak, personel ve eleman çalıştıracak. İstihdama, Keşan’ın kalkınmasına katkıda bulunuyorlar. Keşan’da ve özellikle Erikli’de son yıllarda ciddi anlamda sıkıntılarımız var, bu sıkıntılarımızı görüştük. İnşallah çözüm noktasında elimizden gelen desteği göstereceğiz. Destek vermekle beraber olumsuzlukların da ortadan kalkması lazım. Ilımlı bir yapıya kavuşması lazım hem işyerlerinin hem esnaflarımızın, hem işyerlerimizin fiziki durumunun. Bununla ilgili istişarelerimizi yaptık. Geçen gün gazeteye verdiğim açıklamada da söylemiştim; esnaf odaları, ticaret odaları, sanayi odaları esnafın her zaman yanında olacaklar. Bakın başkanların hepsi burada, hiçbir tanesi siyaset yapmıyor. Ne yapıyorlar; esnafın daha iyi para kazanması için, daha iyi şartlarda çalışması için mücadele ediyorlar. Evet, siyaset de bunun bir ayağıdır. Burada siyasi bir partinin ilçe başkanı olarak ben hep beraber verimli ve güzel bir toplantı yaptığımıza inanıyorum. Bizim yapacağımız odalarıma destek olmaktır, esnafımıza destek olmak ve ticari kazanımlarına destek olmaktır. Ama bu destek olurken adı başıboşluk değildir. Disiplin içerisinde, kurallar çerçevesinde ve adaletli bir şekilde ticaret olması lazım. Ben geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hakikaten birbirimizi anladığımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde istişareyi daha fazla geliştirip iyi bir yolda olacağımıza da kalpten inanıyorum.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ