HABER MERKEZİ

Bugün yapılan lokma dağıtımına; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar da katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, mahalle kadın çalışma grubunun 3 yıldır aralıksız olarak kandil günlerinde bir okulda lokma dağıttığını kaydederek, “Bu yıl da bu etkinliğimizi İnönü İlkokulunda yapmak istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden izin aldık, Sayın Kaymakamımız Nuri Özder’i, İlçe Jandarma Komutanımız Abdullah Erdoğan’ı ve İlçe Emniyet Müdürümüz Zafer Akcan’ı da etkinliğimize davet ettik. Geldikleri için kendilerine tüm mahalle halkı adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca mahallemizde yetişen ve gençlerimize rol model olmasını istediğimiz başarılı atlet Ahmet Tek’te lokma dağıtımına katılarak çocuklarla iç içe oldu. Hep birlikte yaptığımız hayrımızı Allah kabul etsin.” diye konuştu

Okulun öğle çıkışında sınıflarından bırakılan öğrencilere, Kaymakam Özder, Emniyet Müdürü Akcan ve sporcu Hasan Tek, lokma ikram etti.