HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

 Edirne Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, elverişsiz hava ve yol koşulları nedeniyle okullar bugünde tatil edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelde idari izinli sayılacak. Öte yandan Trakya Üniversitesi’nde de eğitim ve öğretime bugün ve yarın ara verildi.

Edirne Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 12 Ocak 2017 Perşembe günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 12 Ocak 2017 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.” denildi.

ÜNİVERSİTE DE EĞİTİM VE ÖĞRETİME ARA VERİLDİ

Öte yandan Trakya Üniversitesi’nde de eğitim ve öğretime bugün ve yarın ara verildi. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: “Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar doğrultusunda İlimizde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Üniversitemizde eğitim ve öğretime 12-13 Ocak 2017 tarihleri itibari ile 2 gün süre ile ara verilmiştir. Öğrencilerimize ders ve sınav telafileri ilgili tarihler bağlı bulundukları dekanlıklar veya müdürlükler tarafından bildirilecektir. Ayrıca Üniversitemizde görev yapmakta olan hamile ve engelli bireyler de idari izinli sayılacaktır.”