Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan, dün Keşan Oto Galericiler Sitesi’nin yeni yönetimi ile bir araya geldi.

Saat 10.15 sıralarında, Keşan Oto Galericiler Sitesi’nde başlayan ziyarette Demirkan, Site Başkanı Göksel Aktaş ve üyeler tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Mahmut Demirkan, site esnafının sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldiklerini belirterek, “Neler yapabiliriz, nasıl hareket edeceğiz bunları konuşacağız. Oto galericiler bir fuar düzenlemeyi planlıyor. Ayrıca bilindiği gibi bütün oto galericiler bu siteye toplandı. Ancak hala çarşıda bu işi yapanlar olduğunu, buradaki esnafı olumsuz etkilediği yönünde duyum aldık. Bu konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız ve sorunları gerekli mercilere ileteceğiz.” dedi.

Göksel Aktaş ise Keşan Belediyesi Pazaryeri Kompleksi’nde ikinci el araç fuarı yapmayı planladıklarını ifade ederek, “Bu konuda Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu desteğini esirgemedi. Mahmut Demirkan başkanımızın da buna destek vereceğinden eminiz. Ayrıca ilk yapılacak seçimde yönetim kurulunuza bizden bir arkadaş vermek istiyoruz. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sürdü.