Geçen Cumartesi gecesi, saat 04.45 sıralarında, Keşan-Malkara Karayolu Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Malkara'dan Keşan yönüne giden Gökberk Karasu (19) yönetimindeki 59 LG 557 plakalı otomobil, Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen araçtan fırlayan sürücü Gökberk Karasu ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Hüseyin Özgünay (25) olay yerinde hayatlarını kaybederken, İsmail Gürses (21) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İsmail Gürses, ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gürses'in ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Karasu ve Özgünay'ın cenazeleri ise nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cenazeler daha sonra otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Üç arkadaşın gezmek için Malkara'daki Yaylagöne Mahallesi'nden Keşan'a geldikleri öğrenildi. Kazada ölen Gökberk Karasu'nun kendisine ait sosyal medya sayfasında, araçta hayatını kaybeden arkadaşı Hüseyin Özgünay ile birlikte kısa süre önce çekilen fotoğrafını paylaştığı görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.