AYŞİN SEÇİL GEZER

Keşan Belediyesi olarak Ramazan Ayı nedeniyle iftar programları düzenlemeyi planladıklarını belirten Özcan, “Ramazan Ayı içerisinde Keşan’da mahallelerimizde iftar programları düzenleyeceğiz. İftar programlarının yapılması için encümenden karar alınacak. Hangi mahallelerde ne zaman iftar programı yapılacağı konusunda program yapılacak. İki yakın mahallemiz için Keşan Pazaryeri Kompleksi’nde, iftar programı yapmayı planlıyoruz. Tarihler netleştiği zaman gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Bunun yanı sıra; ihtiyaç sahibi vatandaşlara her yıl olduğu gibi yine yardımlar yapılacaktır.” dedi.

SAHİLLERE ASFALTLAMA EKİBİNİ GÖNDERMEYİ PLANLIYORUZ

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yapılacak çalışmalar hakkında da bilgilendirmede bulunan Mehmet Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Haziran ayı içerisinde sahillere asfaltlama ekibini göndermeyi planlıyoruz. Ekipler şu anda Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde çalışmalarını bitirmek üzereler. Eski İtfaiye’nin orada İlyas Bey Caddesi’nde ara bağlantılar ve tamiratlar oldu. Rasim Ergene Caddesi’nden Malkara’ya giden hat daha önce planlarda yer almıyordu ama yeniden planlara alındı. Tamirat işlerini Temmuz ayına kadar bitirip, yüksekokulun yolunu asfaltlamaya çalışacağız.”

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Keşan’da şehir içinde bazı noktalarda doğal gaz kazılarının olduğunun hatırlatılması üzerine Özcan sözlerini şöyle tamamladı: “Keşan’da doğal gaz konusunda ciddi bir abone başvurusu söz konusu. Temiz bir havaya kavuşmak istiyorsak bu tür çalışmalar olacaktır. Keşan’da büyük sitelerin çoğu gelecek kış mevsiminde doğal gazı kullanacaklar. Keşan’da kısa sürede birçok yerin bozulup, bu yerlerin yamalarının dahi yapılması büyük maliyetler gerektiriyor. Hatta bu tür çalışmalar 3 yıllık bütçeniz oranındadır. Bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”