GİZEM GÖRÜR

AKLINI KENDİNE SAKLASIN

MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege’nin, “Belediye başkanı, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, 3 ay ya da kış sezonu boyunca maaşlarından feragat etsinler. Maaşlar belediyeye kalsın ve belediye bütçesinden de bu kalan parayla gariban işçi emekçilerinin maaşlarını ödesinler. MHP Belediye Meclis Üyemiz Süleyman Eren’in, meclis üyeliğinden dolayı kazanılmış maddi kazancından feragat ettiğini dilekçe vererek bildireceğiz.” şeklindeki açıklamaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak sözlerine başlayan Özcan, şunları söyledi: “Tavsiyesine teşekkür ederim ama aklını kendisine saklasın. Ben ne yapacağım ve ne edeceğimi biliyorum. Her şeyin bir muhalefeti vardır. Ama belediyenin kimseye borcu kalmaz.”

 ELEŞTİRİDE BULUNACAKLARINA, BELEDİYEYE OLAN BORÇLARINI ÖDESİNLER

Gege’nin “Sahibi yöneticilerimiz, ‘Para yok’ deyip kestirip atıyorlar. Hatta yolları yaptık diye bahane buluyorlar.” şeklindeki sözlerinin sorulması üzerine cevap veren Mehmet Özcan, şöyle konuştu: “Ben böyle bir beyanatta bulunmadım. Biz, ilçemizin yollarını da yaptıracağız, işçilerin paralarını da vereceğiz. Herkes alacağını alıyor ve bizler de ödemeye gayret ediyoruz. Belediye olarak dünya kadar da alacağımız var. Eleştirilerde bulunacaklarına belediyeye olan borçlarını ödesinler. Belediyenin su, emlak ve diğer kalemler hesaplandığında piyasadan 8-10 milyon lira arasında alacağımız var. Vatandaşın belediyeye borcu var ve Keşanlılar olarak gayret edip ödenmesini sağlayalım demelerini beklerdim. Belediye olarak sadece sudan 5 milyon lira civarında alacağımız var. Su borcu olan olduğu zaman kesmeye gidiliyor.”

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ SENDEN Mİ ÖĞRENECEĞİM?

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’ın sosyal belediyecilik hakkında yaptığı eleştirilerle ilgili de değerlendirmede bulunan Özcan, sözlerini şöyle tamamladı: “’Yol yapmakla sosyal belediyecilik olmaz.’ şeklinde eleştirilerde bulunmuş. Sosyal belediyeciliği ben senden mi öğreneceğim? Hüseyin Bey’den sosyal belediyeciliği öğrenecek değilim. Daha dün siyasette yer almaya başladın. Önce sen üzerine düşenleri yap. Keşan’a yapılacağı dile getirilen OSB konusu halen yerinde sayıyor. Edirne Valisi, 24 Aralık 2015 tarihinde emekli oldu ve o dönemden bu yana her şey aynı yerinde duruyor. OSB’yi halen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na onaylatamadılar. Önce kendi işlerini takip etsinler. Muhalefette, muhalefetlik görevini yapacaklar. Saygı duyuyorum. Ama onlar da üzerine düşen görevleri yapsın.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ