Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün Keşan çarşı merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın, güzel bir ilgiyle karşıladığı Özder ve Boyalık, aynı zamanda esnafın sorunlarını dinledi. 

Öğle saatlerinde Tekel Meydanı’nda buluşan Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’a ayrıca AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Vural’da eşlik etti. İsmail Saraç Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na inişte iş yerlerini ziyaret eden Özder, Boyalık ve Vural, burada esnafın sorunlarını ve dertlerini dinledi. Esnaf, özellikle Keşan Kaymakamı Nuri Özder’in sürekli olarak kaymakamlık konutu ile Keşan Kaymakamlığı’na gidiş gelişinde makam aracı kullanmamasından ve sürekli halkla iç içe olmasından memnun olduklarını ve Keşan’ın uzun zamandır bu kadar halkla iç içe çalışan kaymakama sahip olmadığını belirterek, Kaymakam Özder’e başarılar diledi.

UMUMİ TUVALET, BANK VE MOBESE

Öte yandan esnaf, cadde üzerindeki ve çarşı içersindeki vatandaşın ihtiyacını gidereceği umumi tuvaletlerin bulunmamasının ve dinleneceği bankların olmamasının bir sorun olduğunu ifade etti.

Ayrıca esnafı en zor durumda bırakan konunun ise çarşı içersindeki MOBESE kameralarının kayıt yapmaması olduğunu belirterek, bu sorunlara ortak bir çözüm bulunmasının hem esnafı hem de vatandaşları rahatlatacağı belirtildi.

Esnaf ziyaretinin ardından ise Atatürk Parkı’na giden Özder, Boyalık ve Vural, burada bazı köy muhtarları ve AK Parti Belediye Meclisi Üyeleri Tarık Uysal, Talat Yayagaç ve Murat Arhatır ile bir araya gelerek sohbet etti.