AYŞİN SEÇİL GEZER

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Cennettepe Binbay Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe, Hastane Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ali Haydar Yıldırım, ile hastanenin uzman doktor kadrosu ve personeli katıldı.

Gecenin açış konuşmasını yapan Ali Haydar Yıldırım, şunları söyledi: “Aslında bu 20. etkinliğidir. Biz 20 yıl önce tıp merkezi olarak bir araya geldik. Bu dönemde 25 civarında personelle işe başladık. Bugün, yaklaşık olarak 35 ekip arkadaşımız ve 200 kadar da personelle çalışıyoruz. Büyük bir aile olduk. Bundan sonraki adımda çok daha büyük şeyler yapacağımıza inanıyorum. Ek binamızın projesi tamamlandı. Yaklaşık 150 yataklı büyük bir hastane olacağız. Bu konuda burada bulunan herkesin büyük emeği var. Bütün hastane ekibine çok teşekkür ediyorum.”

40 PLAKET VERİLDİ

Ali Haydar Yıldırım’ın konuşmasının ardından aHaydar

Özel Keşan Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Çiğdem Çeliktuğ Öztürk’ün moderatörlüğünde yapılan plaket törenine geçildi.  Özel Keşan Hastanesi’nde 10 yıldır başarı göstererek, uzmanlaşan 40 kişiye plaketleri takdim edildi.

Törenin ardından gecenin geç saatlerine kadar devam eden yemekte, doktor ve sağlık personeli ile hastane çalışanları, Keşanlı canlı müzik grubunun performanslarıyla doyasıya eğlenerek, 10. yıllarını kutladı.