AYŞİN SEÇİL GEZER

MHP’de huzursuzluk çıkarılmak istendiğini belirterek sözlerine başlayan Özkan, “Partimiz ele geçirilmek istendi. MHP’ye dışarıdan yapılmak istenen bu müdahaleye ülkücüler engel oldu. Ülkücüler partilerine sahip çıktılar. Bu işi biraz geçmişe dönük yorumlamak lazım. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman emperyalist güçlerin hedefi olmuştur. Bizim hedef olmamız doğaldır. Emperyalist güçlerin hedefleri var. Milliyetçi güçler bu hedeflerin bozulması için mücadele ediyor ve büyük ölçüde de başarılı oluyor. MHP’nin olduğu bir yerde Türk Milleti, Türk Devleti’ne zarar verilmesi söz konusu bile olamaz. Bunu bilen emperyalist güçler Ortadoğu’da yeni bir şekillenmenin sağlanabilmesi için Türkiye’deki milliyetçi direnişin kırılması gerektiği yönünde raporları ve çalışmaları var. MHP’nin tasfiye edilmesi ya da ılımlı bir çizgiye çekilmesi hususunda emperyalist güçlerin projeleri var. Kaset operasyonlarıyla MHP’nin üzerinde bir oyun oynanmak istendi. Milliyetçi Hareket Partisi’ne Türk Milleti sahip çıktı. MHP, TBMM’de de yer alarak oynanmak istenen oyunları bozdu. MHP, tasfiye edilemeyin ılımlı bir noktaya çekme çalışması başlatıldı. MHP’ye, FETÖ ve örgütü tarafından yıllardır bir sızma söz konusuydu. Bu sızmaların olduğunu 1 Kasım seçimleri sonrası maalesef gördük. 1 Kasım seçimleri sonrası MHP’nin oy kaybetmesi ve milletvekili sayısının düşmesi neticesinde; hazırda bekleyen, MHP üzerinde oyunları olan, Ortadoğu’daki projelerine MHP’yi en büyük engel olarak gören bu güçler hemen harekete geçtiler. MHP’de bir kurultay yapıldı. Bu kurultaya neden izin verildi; çünkü yargı da ele geçirilmişti. Yargı da onların istediği yönde karar verdi. Bugün, MHP’yi karıştırmak isteyen yargı mensuplarının hepsi FETÖ’den tutuklu. MHP, kurulduğu günden bu yana mücadele veriyor. Ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin elinden partileri alınmak istendi. Maalesef bu oyuna bazı arkadaşlarımız kapıldılar. Bazı arkadaşlarımız farkında olmadan bu oyunun içinde yer aldılar.” dedi

İSTİFA EDENİN 30 KATI PARTİMİZE ÜYE OLUYOR

Bazı yerlerde ufak tefek istifalar olduğunu belirten Özkan, “MHP’ye yapılmak istenen operasyonu anlayamayanların bazıları partiden ayrıldı. Bu operasyonları iyi anlatmak lazım. Bu, sadece parti içi bir mücadele olarak algılanmamalıdır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de bu oyunu gördü. ‘Oyunu bozacağız’ dedi ve oyun bozuldu. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkücülerin ve Türk milliyetçilerinin partisidir. Ufak tefek istifalar olabilir. Bunlar, partilerin normal siyasi işleyişidir. Bütün siyasi partilerde bunlar olabilir. Yaşanan bundan farklı bir şey değildir. İstifa edenin 30 katı partimize üye oluyor. Büyütülecek bir husus değil. Giden arkadaşlar için de yapacak bir şey yok. MHP, yoluna devam ediyor. Devletin ve milletin yanında olmaya devam ediyoruz. MHP’nin yeri Türk Milleti’nin yanıdır. Bu, her zaman böyle olacak.” şeklinde konuştu.

BU TEŞKİLAT KENDİSİNE HİÇBİR KÖTÜLÜK YAPMADI

MHP’nin eski Edirne il başkanlarından Gürsel Şimşek’in; “MHP, iktidar hedefinden uzaklaşmış parti görünümünde” sözlerinin hatırlatılması üzerine Hakan Özkan, şunları söyledi: “Bu ifadeleri kendisine yakıştıramadım. Bu teşkilat kendisine hiçbir kötülük yapmadı. Böyle şeyler hoş şeyler değil. Kendinde çok keramet olduğunu iddia eden arkadaşlar, kendine çok güvenen arkadaşlar; seçimler yaklaşıyor. Biz, kendilerine hodri meydan diyoruz. MHP, buradadır. Bakalım o kadar, dedikleri kadar bir güç var mı? Bunu görmenin yolu millete gitmektir. Millete gidilecek ve herkes kimin karşılığı ne kadar, görecek. Atıp, tutmaya gerek yok.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ