GİZEM GÖRÜR

Toplantıda, yapılması planlanan ikinci el araç festivali ile görüşmelerde bulunuldu.  

Saat 11.00 sıralarında Keşan Belediyesine gelen Helvacıoğlu, Demirkan ve Aktaş; konuyu görüşmek üzere Özcan ile bir araya geldi.

BU KOMPLEKSİ KEŞANLILARA YAPTIK

İlk olarak söz alan Mehmet Özcan, “2. el otomobil satan esnafın 3 günlük festival yapma talepleri var. Pazaryeri meydanının kullanılması yönünde talep var. Yaz mevsiminde böyle bir şeyin yapılması için bizim açımızdan bir sıkıntı yok. Bu kompleksi Keşanlılara yaptık. Yeter ki kullanılsın. Hareket olan yerde bereket olur. Festivalin burada yapılması halinde ayrıca stant kurmaya gerek kalmayacaktır. Burada sosyal alanlar da var.” dedi.

Daha sonra söz alan Göksel Aktaş ise, esnafın festivali galericiler sitesinde yapmak istediğini ifade ederek, “İlk olarak pazaryeri kompleksinde yapılmasını düşündük. Bazı esnaf arkadaşlarımız ise vatandaşı siteye çekmek istiyor.” şeklinde konuştu.

YER DEĞİŞİKLİĞİ HEYECAN YARATIR

Aktaş’ın ardından söz alan Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Ben de festivalin Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde yapılmasından yanayım. Neden kendi yerimizde yapalım? Aynı tas aynı hamam. Neden fuarlar farklı alanlarda yapılıyor? Yer değişikliği heyecan yaratır. Herkes fuarlarını dışarı da yapıyor. Burası çarşı ve herkes kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. Oda olarak yanınızdayız.”

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından festivalin Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde 13,14 ve 15 Haziran 2017 tarihlerinde yapılmasına karar verildi.