PTT Keşan Merkez Şube Müdürlüğü, dün PTT’nin kuruluşunun 173. kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutladı.

ÇELENK SUNUMU

İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saat 09.00 sıralarında başlayan törende,  PTT Keşan Merkez Müdürü Sebaaddin Kazan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

KAYMAKAMLIK ZİYARET

Kazan ve beraberindeki PTT Keşan Merkez Müdürlüğü’nde görevli personel saat 09.30 sıralarında Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Kazan, Kaymakam Dınkırcı’yı kuruluşun 173. yıldönümü nedeniyle ziyaret ettiklerini kaydetti.

Burada söz alan Dınkırcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “PTT 1840 yılında kurulmuş bir teşkilat.173 yıllık süreç içerisinde bilgi birikimi ve donanımı PTT’yi üst noktalara taşıdı. Bundan sonraki süreçte de geleceği daha iyi yakalayacağına inanıyoruz. Nice 173 yıllara ulaşmalarını temenni ediyoruz.” dedi.   

Sebaaddin Kazan ise, bu yılın en belirgin özelliğinin PTT’nin Mayıs ayından itibaren Posta Telgraf Teşekkülü A.Ş. adı altında hizmet vermeye başladığını söyledi.

KAZAN: BİR ÇOK KONUDA HİZMET VERİYORUZ, BİZDE YOK YOK 

PTT Müdürü Sebaaddin Kazan, saat 11.00 sıralarında makamında basın mensupları ile biraraya geldi. Kazan, burada yaptığı açıklamada, PTT’nin 23 Mayıs 2013 tarihinde Posta Telgraf Teşekkülü A.Ş. adını aldığını belirterek, “Kurumumuz birçok konuda hizmet vermekte. PTT’de yok yok. Bu yıl içerisinde bilinen hizmetlerin yanında PTT Cel adı altında abonelik hizmeti vermeye başladık. Şu anda gişelerimizde 3 memurumuz görev yapıyor. Ancak müdürlüğümüze 5 gişe personeli alımı yapılacak. 5 personel almamız halinde rahatlayacağız ve daha güzel hizmet vereceğiz.” dedi.

Basın mensuplarının sorusu üzerine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın bayram tebriklerinin dağıtılmaması konusu ile ilgili değerlendirmede bulunan Kazan, tebrik kartları dağıtımında eksiklikleri bulunduğunu kabul etti ancak şu an için dağıtımların hızla devam ettiğini ve bitmek üzere olduğunu söyledi.