BÜLENT SAYLAM

10.00-10.30 saatleri arasında Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Keşan İlçe Kaymakamı Nuri Özder, Keşan 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Öztürk Mustafa Yalçın, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Edirne Barosu Keşan Temsilcisi Atalay Tutal, Keşan İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Abdullah Erdoğan, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda ile dernek temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Özder şunları söyledi: “Sevgi, saygı ve hoşgörünün yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön planda olduğu mübarek ramazan ayı bugün bayrama kavuştu. Bayramın huzur güven içinde, birlik beraberlik içinde sevdiklerimizle dostlarımızla sağlıklı ve huzur içinde geçmesini diliyorum ve herkesin bayramını kutluyorum. Teşekkürler.”

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

10.30-10.40 İlçe Jandarma Komutanlığında Bayramlaşma 10.40-10.50 İlçe Emniyet Müdürlüğünde Bayramlaşma 10.50-11.00 Keşan Devlet Hastanesi Yöneticiliğinde Bayramlaşma 11.00-11.10 Şehit Ailesi ile Bayramlaşma