HABER MERKEZİ

Çakmak’ın konuyla ilgili açıklaması ise şöyle:

“On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Bu Yıl 16 Mayıs Çarşamba Günü Başlıyor.

Ramazan ayı boyunca umuma açık işletmelerin sahura kadar açık kalması için, Keşan Lokantacı kahveci ve Otelciler Esnaf Odamızın, Keşan Belediye Başkanlığına yapmış olduğu müracaat neticesinde, Keşan Belediye encümeninin almış olduğu karar sonucu, Keşan’ımıza gelen misafirler ve turizm amaçlı gezilere iştirak eden vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için, ramazan ayı boyunca Keşan Belediyemizin sorumluluk sınırları içerisinde kalan içkisiz lokanta, köfteci ve kahvehanelerimiz, internet cafe'lerimiz  sahura  kadar açık kalacaktır.

BU YIL RAMAZAN PİDESİ ZAMSIZ SATILACAK!

Ayrıca, bu yıl ramazan pidesini halkımız zamsız yiyecektir. Bu yıl ramazan pidesi üretimi yapan esnaflarımız 300 gram susamlı pideyi  2.25 TL. 500 gram susamlı pide 3,50 TL'den satacaklardır.

BASİT USUL VERGİ MÜKELLEFİ ÜYELERİMİZİN ODAMIZA GELEREK SÖZLEŞME İMZALAMASI ZORUNLUDUR!

E-bayan sistemine geçileceğinden odamıza mensup basit usul vergi mükellefi üyelerimizin, odamıza gelerek sözleşme imzalaması gerekmektedir. Odamız ile sözleşme imzalamayan üyelerimizin muhasebelerini tutmamız mümkün olmamaktadır.

Bu nedenle, sözleşme zamanı azaldığından bir an önce odamıza müracaat ediniz.

Daha sonra doğacak Sorumluluklardan sorumlu değiliz. Üyelerimizi duyarlı olmaya ve odamıza gelerek bilgi almalarını önemle rica ediyoruz.

Tüm halkımıza ve esnaflarımıza hayırlı ramazanlar dilerim.”