Saadet Partisi (SP) Edirne Milletvekili Adayı Ayhan Özkan, ve beraberindeki partili bir grup dün,  DSP Keşan İlçe Başkanlığı ile Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti.

Saat 11.00 sıralarında SP Keşan İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eski Adiye Binası’ gelen Özkan, burada DSP Keşan İlçe Başkanı Fikret Akan ve partililer tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılandı. 

ÖZKAN. MECLİSİ GİRMEK İSTİYORUZ

Saadet Partililer daha sonra hep birlikte Ali Paşa Halk Çarşısı’nda bulunan Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne geçti. Ayhan Özkan ve beraberindeki Saadet Partililer burada Dernek Başkanı Kadir Uzun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette ilk olarak söz alan Ayhan Özkan, “Milli Görüş, milletin kendi öz görüşüdür. Erbakan hocamızın zamanındaki yatırımların devam etmesini istiyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların ana sebebi bunlar. Birçok köyü geziyorum. Köylü bana ‘Çeltik ne olacak?’ diye soruyor. Bölgemize yatırım olmadı. Gerçekten çok kısırlaşmış ve bulunduğumuz ortamın ilerisinde olmalı. Toplumun bir parçasıyız. Devamlı bir araya gelerek ortak paydada buluşmada fayda var. Keşan’a ilk geldiğim günden bu yana organize sanayiden bahsediliyor hâlâ yok. Biz Keşanlı yatırımcıların bölgeye sahip çıkmasını istiyoruz. Yabancı insanlar burada toplanıp kaymağımızı elimizden almasınlar. Sizlerin desteğiyle inşallah 1 Kasım seçimleri kazasız belasız atlatarak, meclise girmek istiyoruz. Baraj sorunu ortadan kalktı. 2012’de Anayasa Mahkemesi’nde bir değişiklik yapıldı. Ferdi müracaat hakkı getirdiler. Ülke barajını aşamayan ancak bölgede %10 barajı aşan arkadaşlar meclise girmeye hak kazanıyor. Bireysel olarak anayasa mahkemesine başvurarak mecliste yerini alıyor. İnşallah halkımız teveccüh göstererek milli görüş kadrolarını meclise taşır.” dedi.

UZUN: BAŞARILAR DİLİYORUZ

Daha sonra söz alan Teşkilat Başkanı Mustafa Kabakçılı, Muhtarlar Derneği yönetimine sıcak karşılamalarından ötürü teşekkür etti. Kabakçılı’nın ardından söz alan Uzun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhtarların hatırlanması gerçekten çok güzel. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu günlerde. Seçimlerde size başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.