Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün gerçekleştirildi.

Saat 11.30 sıralarında, Köşk Düğün Salonu'nda başlayan kongreye, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, il ve ilçe yöneticileri ile delegeler katıldı. Toplantı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuşmasının yer aldığı videonun gösterimi ile başladı. Telgrafların okunmasının ardından İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra ise divan kurulu oluşturuldu. Verilen önerge gereği yapılan oylamada Divan Başkanlığını Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran, Divan Başkan Yardımcılığı'na Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Süleyman Saçıkara ile Saadet Partisi Edirne İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kaya, Divan Katipliği'ne Saadet Partisi Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Zontul ve Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı Recai Taşkın getirildi. Divan Başkanı Ali Erhan Demirkıran, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Faaliyet raporunun Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanı Ayhan Özkan, hesap raporunu ise yönetim kurulu üyesi Gültekin Şahin okudu. Raporlar oylamaya sunularak, ibra edildi. Genel kurulda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ve diğer il başkanları konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise kapalı zarf usulü oy kullanımına geçildi. Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanı Ayhan Özkan önderliğinde tek liste ile gidilen seçimde yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil): Mustafa Kabakçılı, Ahmet Köseler, Gültekin Şahin Ali Zontul, Ali Rıza Zümbül, Adem Kuzu, Ahmet Erdoğan, Mehmet Aktaş, Mercan Kaya, Resul Kara, Riza Çıtır, İsmail Keskin, Zekai Er, Hasan Arıca.

İl Delegeleri: Ayhan Özkan, Mustafa Kabakçılı, Ahmet Köseler, Gültekin Şahin, Ali Zontul, Ali Rıza Zümbül, Adem Kuzu, Ahmet Erdoğan, Mehmet Aktaş, Mercan Kaya, Resul Kara, Riza Çıtır, İsmail Keskin, Zekai Er, Hasan Arıca.