Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi’ndeki görevinden istifa eden Salim Şevik, Keşan Belediye Meclisi üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Açıklamasında, 1983 yılında Halkçı Parti’ye üye olduğunu, daha sonra birleşen SHP’de (Sosyal Demokrat Halkçı Parti) üyeliğinin devam ettiğini bildiren Şevik, gençlik kolları, ilçe yönetimi ve kurultay delegeliği görevlerinde bulunduğunu söyledi. İki dönem de CHP il yönetiminde görev aldığını sözlerine ekleyen Salim Şevik, “Son olarak, CHP İl Yönetim Kurulu’ndan istifa ederek, Keşan Belediye Meclisi aday adayı oldum. Benim gibi aday adayı olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun. Hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

ESNAFIN SORUNLARINA SAHİP ÇIKACAĞIM

Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı görevi nedeniyle, esnafın tüm sorunlarını yakından bildiğini ve takip ettiğini de kaydeden Şevik, şöyle konuştu:“Belediye Meclisi Üyesi olarak seçildiğim takdirde, esnafın sorunlarını Meclis içerisinde dile getirerek, çözüme daha çabuk ulaşılmasını sağlayacağıma inanıyorum.”