HABER MERKEZİ

Enez bölgesinde yapılan kampa, kalabalık bir grup, çocuk ve evcil hayvanları ile birlikte katıldı. 21 Temmuz 2017 akşamı başlayan etkinlik, 24 Temmuz 2017 akşamı son buldu.

SARDOS adına bir açıklama yapan Faruk Eker; “Bilindiği üzere ülkemizin her bölgesinde en büyük sorunlarımızdan birisi çevre kirliliği. Diğer bir önemli konu da mevsimin bu dönemlerindeki büyük tehlike orman yangınları. Biz zaman zaman basın arıcılığı ile bu konuları gündeme getiriyoruz fakat bu hafta sonu bunu bizzat uygulamalı olarak göstermek istedik ve bu kampı planladık. Kampımızın hedefi, üyelerimizin çevre kirliliği ve orman yangınları konusunda bilincini geliştirmek bunun yanında halkın dikkatini çekerek farkındalık yaratmaktı. Bu maksatla kamp alanımızın ve halkın yoğun kullandığı yerlerde çevre temizliği yaptık. Ormanlık alanlarda halkın kullandığı yerlere çevre kirliği ve yangın konularında hazırladığımız uyarıcı levhaları astık. Gün içinde bölge halkının yüreğimizi okşayan övücü söylemleri ve takdir etmeleri vermek istediğimiz mesajın yerine ulaştığının kanıtı oldu bu bizi çok mutlu etti.
Lütfen ormanlık alanlarda ateş yakmayalım, piknik yapmayalım. Her nerede olursa olsun arda kalanları yanımıza alarak çöp toplama merkezlerine götürelim, çevreyi kirletmeyelim. Temiz çevre, temiz toplum bu sloganı hiç aklımızdan çıkarmayalım”
şeklinde konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ