GİZEM GÖRÜR

Açıklamasına, Ramazan Ayının herkese hayırlı olmasını dileyerek başlayan Aydemir, şunları söyledi: “Ramazan Ayı; birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu çerçevede; derneğimiz engelliler yararına bağış kampanyası düzenlemiştir. Bağış kampanyası çerçevesinde, üyemiz olsun olmasın tüm engellileri kapsamaktadır. Ekonomik durumu iyi olmayan engellilere yönelik başlattığımız bu kampanyanın Keşanlıların katkılarıyla daha iyi olacağına inanıyorum.”

BAĞIŞTA BULUNMAK İSTEYEN, DERNEĞİMİZE GELEBİLİR

Vatandaşların fitrelerini, ekonomik durumu iyi olmayan engellilere vermelerini öneren Sedat Aydemir, “Keşanlı vatandaşlarımızın fitre ve zekatlarını, ekonomik durumu iyi olmayan engellilerimize vermelerini öneriyoruz. Bu çerçevede; fitre, zekat, giysi ve yiyecek bağışında bulunacakların derneğimiz aracılığıyla, imza karşılığında ulaştırılacaktır. Derneğimiz burada, hayırseverler ve ihtiyaç sahibi engelliler arasında köprü vazifesinde bulunacak. Derneğimiz, Keşan Belediyesi’nin eski hizmet binasının giriş katında faaliyette bulunuyor. Bağışta bulmak isteyen hayırseverler derneğimize gelerek, bilgi alabilirler.” dedi.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLENMELİ

Ramazan Ayı’nda Keşanlı hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahibi engellilere yardımda bulunacağına inancının tam olduğunu ifade eden Aydemir,“Engellilerin yaşam kalitelerini az da olsa artırmak için dayanışma örneği sergilenmesini istiyoruz. Aylık 400 lirayla geçinen engelliler için çorbada tuzları olsun. En azından böyle önemli günlerde ya da aylarda, yardımcı olalım ki, engelliler de hatırlandıklarını görsünler.” diyerek sözlerini sonlandırdı.